Fagermo forbannet etter at Mjøndalen utlignet på overtid

Mjøndalen har imponert i Tippeligaen, og stod uten tap etter tre runder før møtet mot Odd. Laget fra Skien stod derimot med full pott og tre seire før møtet med nyopprykkede Mjøndalen. To lag som har gjort det bra i starten av Tippeligaen 2015 med andre ord.

ruud

Espen Ruud

Erik Midtgarden som tidligere spilte for Odd havner i søkelyset etter 29 minutters spill. Midtgarden klipper ned Fredrik Nordkvelle og blir belønnet med gult kort. Odd får frispark i god posisjon, og dette setter Espen Ruud bak Ivar Andreas Forn i Mjøndalen-målet. 10 minutter etterpå er Espen Ruud igjen foran målet til Mjøndalen. Det er nok en gang på frispark at Ruud setter ballen i mål. Det står 2-0 til Odd når lagene går til pause i Skien.

Mjøndalen starter med godt spill i andreomgang, og kommer til noen muligheter med blant annet Christian Gauseth. Når 59 minutter er spilt kommer Stian Aasmundsen til en mulighet etter et gjennomspill fra Gauseth. Reduseringen fører til at Odd gjør to bytter.

90 minutter er spilt og Odd med Jone Samuelsen har sjansen til å punktere kampen. Samuelsen velger å sentre ballen til Fredrik Nordkvelle, som skyter en meter over mål. Det legges til tre minutter på Skagerak Arena, men kampen er ikke over fordi! På overtiden sikrer Sanel Kapidzic utligningen for Mjøndalen og det ender 2-2 i Skien. Dag-Eilev Fagermo blir så forbannet at han nekter å stille opp til intervju med C More etter kampen.

Share