Evian sin toppscorer har signert for Celta de Vigo

Celta de Vigo har kjøpt Daniel Wass fra Evian. Daniel Wass var den mest imponerende spilleren for Evian denne sesongen, men kunne ikke hindre at den franske klubben rykket ned til Ligue 2 i Frankrike. I Evian fikk han spilt 133 seriekamper og scoret 23 seriemål.

celta vigoDaniel Wass startet karrieren sin i Brøndby der han spilte sammen med sin gode venn Mike Jensen som nå er i Rosenborg. I tiden i Brøndby ble det 85 seriekamper og 8 seriemål. Daniel Wass var på lån i Fredrikstad i 2009-sesongen der fikk han 3 seriekamper og noterte seg også for en scoring. Etter oppholdet i Brøndby ble han solgt til Benfica, der han ble lånt ut til Evian i den første sesongen. Neste sesong bestemte Evian for å kjøpe Daniel Wass.

Daniel Wass har signert for 5 år i Celta de Vigo. Michael Krohn-Dehli har gått videre til Sevilla og de har fått en god erstatter i en spiller som Daniel Wass som er hakket mer målfarlig enn Michael Krohn-Dehli. Daniel Wass har samtidig notert seg for 13 landskamper for det Danske landslaget.

Share