Espanyol har heng opp til Malaga på syvendeplassen

Granada gikk på et skikkelig tap sist runde da de tapte 4-0 mot Valencia. Granada ligger som nummer 19 på tabellen. Granada står med 0-3-3 på de siste seks kampene i La Liga. Granada har ikke noe god målforskjell på de siste seks kampene, men de siste tre seriekampene på hjemmebane har det endt med uavgjort. Espanyol tapte sist kamp mot Barcelona 0-2. Espanyol står bare med et poeng på de to siste seriekampene. Espanyol ligger som nummer ti på tabellen etter 33 serierunder i La Liga. Espanyol har bare vunnet tre bortekamper denne sesongen.

espanyolGranada var det laget som produserte mest fremover gjennom hele kampen. Espanyol gjorde sine saker godt på bortebane mot Granada og sørget for at de gikk til pause med 0-1 ledelse mot Granada. Espanyol-spilleren Sergio Garcia var mannen som satte ballen i mål rett før pause. Dette var Sergio Garcia sitt 12. Seriemål for sesongen. Granada prøvde seg videre i den andre omgangen og var fullt på høyde. Granada satte inn 1-1 etter 73 minutter spill. Diego Mainz satte inn målet for Granada og scoret dermed sitt andre seriemål for sesongen. Espanyol ga seg ikke å punkterte kampen etter 84 minutter spill da Paco Montanes ordnet 1-2 til Espanyol. Dette var Paco Montanes sitt første mål i Espanyol denne sesongen.

Kampen endte med 1-2 seier til Espanyol. Granada ligger som nummer 19 på tabellen og har fremdeles seks poeng opp til sikker plass. Espanyol ligger som nummer ti på tabellen og ligger bare to poeng bak Malaga som ligger som nummer syv på tabellen.

Share