Eikrem sender Rosenborg ut av Cupen

Molde trakk Rosenborg i cupens 4. Runde. Molde ville nok ta revansje etter at de ikke hadde vunnet siden 5-0 seieren i cupens kvartfinale i 2009, da de gikk til cupfinale, og tapte mot Aalesund.

Molde startet best kampen og hadde mange gode sjanser til å score. Men Rosenborg scorer på sin første målsjanse og gjør slik at det står 0-1 med Rade Prica. Davy Claude Angan setter inn 1-1 fortjent etter 39 minutter, men bare to minutter senere får Rosenborg ballen i mål igjen, denne gangen med Per Verner Rønning. 1-2 står seg også til pause til Rosenborg, og Molde må bare fortsette å angripe.

Andre omgangen starter Molde med samme taktikk som i første omgang å angripe Rosenborg, og de får betalt for å gjøre det også. 2-2 kommer etter 52 minutter med Even Hovland. Etter 63 minutter for Molde straffe og gjør 3-2 med sikkerheten selv på straffer altså Magne Hoseth. 3-3 kommer senere i kampen også på straffe fra Borek Dockal. Avgjørelsen kommer etter 89 minutter da Magnus Wolff Eikrem setter ballen i mål, og sender Rosenborg ut av cupen.

Kampen ender med 4-3 seieret til Molde som er full fortjent. Molde var best under hele kampen, og Rosenborg hadde mer enn nok til å forsvare seg mot Molde denne kampen.

Share