Eden Hazard senket Manchester United

Chelsea leder Premier League syv poeng foran Arsenal som har spilt en kamp mer enn Chelsea. Chelsea står med tre strake seire der de har vunnet alle kampene med et mål. Chelsea har vært gode på hjemmebane denne sesongen å står med 12-3-0 på de 15 første kampene på hjemmebane denne sesongen. Manchester United ligger bare poeng bak Arsenal på tabellen å kan kjempe med Arsenal om en andreplass denne sesongen. Manchester United har ikke vært sterke borte denne sesongen, men de har klart å tatt brukbart med poeng på bortebane. Formen til Manchester United er god den siste tiden å står med 6-0-0 på de siste seks kampene i Premier League.

eden hazardManchester United hadde de fleste småsjanser i starten av kampen mot Chelsea, men Chelsea kom mer og mer utover i omgangen, og lå kompakt bakover på banen. Etter 38 minutter spill kom scoringen for Eden Hazard og Chelsea. 1-0 til Chelsea stod seg også til pause over Manchester United. I den andre omgangen hadde begge lag litt sjanser, men det var en kamp som ikke hadde de store sjansene. Chelsea holdt inn hele kampen og tok nok en seier på hjemmebane denne sesongen.

Kampen endte med 1-0 seier til Chelsea som nå leder med ti poeng foran Arsenal. Manchester United ligger som nummer tre på tabellen, et poeng bak Arsenal som har spilt en mindre kamp enn Manchester United.

Share