Eden Hazard sender Chelsea til seier

Eden Hazard sentral da Chelsea slår Wigan på bortebane.

Eden Hazard skulle få sin debut mot Wigan, å får en debut det ble for Eden Hazard. Etter 2 minutter spiller han flott gjennom Branislav Ivanovic som sender ballen i mål til 0-1 til Chelsea. Bare fire minutter senere får Chelsea straffespark. Eden Hazard får tildelt straffen og Frank Lampard skal ta straffen. Lampard setter ballen lett i mål og 0-2 til Chelsea allerede etter 7 minutter spill. Resten av omgangen har både Wigan og Chelsea mange gode sjanser til å score mål, men det står 0-2 til pause for Chelsea.

I den andre omgangen er det ganske jevnt, men det er Wigan som har de fleste sjansene. Mens Victor Moses prøver seg på det meste mot Chelsea, vil ikke ballen i mål. Oscar får også sin debut i kampen, med at Eden Hazard blir tatt av banen etter en drømmedebut. Chelsea er farlige på kontringer men flere mål blir det ikke mellom Wigan og Chelsea.

Kampen ender med seier til Chelsea som vinner 0-2 på bortebane. Eden Hazard er kampens store spiller. Mens Victor Moses spilte en god kamp for Wigan, og kan fort bli kjøpt opp av Chelsea, siden han spilte en god kamp og viste seg godt frem.

Share