Düsseldorf klatret bort fra kvalik

Robbie Kruse og Stefan Reisinger scorte målene for Düsseldorf.

Hamburger var sterke i starten på kampen mot Düsseldorf å styrte kampen i store deler av den første omgangen. Hamburger hadde mest sjanser og mest ball, men klarte ikke å få ballen i mål. Men det klarte derimot Düsseldorf. På overtiden av den første omgangen kom 1-0 scoringen til Düsseldorf. Det var Robbie Kruse som satte ballen i mål. Dette var Robbie Kruse sitt andre seriemål for året for Düsseldorf. 1-0 stod seg til pause for Düsseldorf.

I den andre omgangen var det Hamburger som hadde de fleste sjansene, men det var Düsseldorf som nok en gang klarte å få ballen i mål. Denne gangen var det Stefan Reisinger som satte ballen i mål for Düsseldorf. 2-0 til Düsseldorf etter 63 minutter spill, målgivende pasning fra Robbie Kruse. Hamburger prøvde og prøvde men klarte ikke å få ballen i mål. Mens Per Ciljan Skjelbred satt hele kampen på benken for Hamburger.

Kampen endte tilslutt med 2-0 seier til Düsseldorf som klatret fra kvalikplassen på tabellen til å bli nummer 13. Hamburger ligger på samme plassering som de hadde før kampen på en 9. plass. Hamburger står fremdeles med sine 17 poeng, mens Düsseldorf står nå med 15 poeng.

Share