Dortmund tilbake på vinnersporet

Dortmund har kommet seg bort fra snakk om nedrykk, men har tapt de to siste kampene og har ikke langt ned igjen til nedrykksplassene. Men Dortmund har ikke mer enn seks poeng opp til Augsburg som har sjetteplassen i Bundesliga, noe som gir Europa League-spill neste sesong. Dortmund spilte 2-2 sist mot Paderborn. Paderborn er ikke akkurat i noe god form, men de tok en viktig seier sist kamp. Paderborn ligger som nummer 16 på tabellen etter 28 serierunder. Paderborn har bare en seier på de siste seks kampene.

dortmundDortmund har vært det førende laget på hjemmebane mot Paderborn og har skapt noen farligheter fremover på banen, men ingen scoringer i den første omgangen og Dortmund og Paderborn går til pause med 0-0. Borussia Dortmund starter andre omgang sterkt å ordner allerede 1-0 etter 48 minutter spill. Henrik Mkhitaryan ordner 1-0 til Dortmund. Dortmund fortsetter å imponere i den andre omgangen og etter 55 minutter spill setter Pierre-Emerick Aubameyang inn 2-0 til Dortmund. Dette er Aubameyang sitt 13 seriemål denne sesongen. Ti minutter før slutt kommer 3-0 scoringen til Dortmund. Shinji Kagawa ordnet mål nummer tre for Dortmund.

Kampen endte med 3-0 seier til Borussia Dortmund. Borussia Dortmund ligger dermed som nummer 8 på tabellen. Paderborn sliter fremdeles å ligger som nummer 16 på tabellen etter nederlaget for Dortmund.

Share