Didier Ya Konan berget poeng for Hannover

Frankfurt har scoret mange mål denne sesongen og grunnen for det er Alexander Meier som har hatt en god sesong for Frankfurt. Meier står med 19 seriemål så langt denne sesongen, og har stått skikkelig frem denne sesongen. Frankfurt ligger som nummer åtte på tabellen og det er ikke akkurat i noe dårlig form for tiden heller. Hannover for sin del er i skrekkelig dårlig form. De har bare tatt to poeng på de siste seks kampene i Bundesligaen. Hannover ligger som nummer 14 på tabellen, og er ikke langt over nedrykksstreken i Bundesligaen.

hannoverFrankfurt har åpnet litt bedre enn Hannover. Men Hannover har holdt et bra nivå mot Frankfurt. Alexander Madlung ordnet 1-0 etter 27 minutter spill. Frankfurt leder 1-0 mot Hannover til pause etter at Frankfurt har vært det beste laget i den første omgangen. Frankfurt får inn 2-0 bare ti minutter ut i den andre omgangen. Stefan Aigner sørger for en viktig scoring for Frankfurt. Hannover gir seg ikke og etter 68 minutter spill får Hannover inn scoringen som gjør at det blir skikkelig kamp igjen. Marcelo er målscorer for Hannover. Åtte minutter før slutt kom også 2-2 scoringen i kampen. Didier Ya Konan som tidligere har spilt for Rosenborg, er tilbake igjen i Hannover nå. Setter inn 2-2.

Kampen endte med 2-2 mellom Frankfurt og Hannover. Frankfurt vil nok se på dette som et skuffende resultat siden de ledet kampen 2-0 som de også spilte på hjemmebane. Frankfurt ligger som nummer åtte på tabellen, mens Hannover ligger for øyeblikket som nummer 15 på tabellen.

Share