Det raknet for Stabæk i Skien

Dag Eilev Fagermo og Odd sikret seieren 1-2 mot Molde i forrige i runde, og skulle nå bryne seg på Stabæk hjemme i Skien. Stabæk klarte å holde følge med Odd lenge, men det var et rødt kort som gjorde at kampen snudde totalt.

Odd viser gode tendenser i første del av førsteomgang, men det er Stabæk som er best før det går mot pause. Begge lag har sine muligheter i førsteomgang, og det er flere cornere både til Odd og Stabæk. Ingen av lagene klarer å få ballen i nettmaskene, og det står dermed 0-0 til pause.

gorozia62 minutters spill, og det kommer en vending i kampen. Giorgi Gorozia pådrar seg et rødt kort, og det blir straffe til Odd. Gorozia får rødt kort for å slenge seg å ta ballen med hendene. Espen Ruud tar straffen som går i mål. Etter 75 minutters spill scorer Odd igjen, eller Stabæk med andre ord. Det er selvmål av Nicolai Næss, som er uheldig. Næss prøver å klarere, men sklir ballen i mål.

Det ender dermed 2-0 til Odd, og Dag Eilev Fagermo og laget står dermed med seks poeng etter at to runder av Tippeligaen er spilt.

Share