Deshorn Brown avgjorde mot Haugesund

Vålerenga har startet årets Tippeligasesong ganske så bra. De startet sterkt hjemme da de slo Strømsgodset, og tok et poeng borte mot Sarpsborg som de har slitt med de siste årene. Vålerenga ligger som nummer tre på tabellen. Haugesund startet sesongen sterkt med en uavgjort borte mot Stabæk. Men de fikk det tøft da de møte Rosenborg på hjemmebane. Haugesund ble kjørt over på hjemmebane og tapte tilslutt kampen hele 0-6 mot Rosenborg. Haugesund ligger som nummer 14 på tabellen.

vålerengaVålerenga startet kampen best mot Haugesund, men skapte lite fremover på banen i starten av kampen. Etter 36 minutter av kampen kom scoringen til Vålerenga. Deshorn Brown satt inn dermed sitt første seriemål for Vålerenga denne sesongen og sitt først seriemål totalt i Tippeligaen, og etter det første målet tok det ikke mer enn et minutt så lå ball nummer to i mål for Vålerenga og Deshorn Brown. Vålerenga gikk til pause med en fortjent 2-0 ledelse over Haugesund. I den andre omgangen var det mer kontrollering fra Vålerenga sin side. Begge lag hadde noen sjanser offensivt, men flere scoringer ble det ikke i kampen mellom Vålerenga og Haugesund.

Kampen endte med 2-0 seier til Vålerenga. Vålerenga leder dermed Tippeligaen foran Rosenborg. Haugesund for sin del har det ikke noe enkelt å har sluppet inn allerede ni seriemål på tre seriekamper denne sesongen. Haugesund ligger som nummer 14 på tabellen.

Share