Dame N´Doye sørget for tre poeng til Hull

Crystal Palace ligger som nummer 11 på tabellen før kampen mot Hull. Crystal Palace har vært i god form den siste tiden, men forrige serierunde fikk de seg en nedtur da de tapte 0-2 hjemme for West Bromwich. Crystal Palace har tatt flere poeng på bortebane denne sesongen enn de har gjort på hjemmebane denne sesongen. Hull for sin del slo Crystal Palace tidligere i sesongen. Hull er i dårlig form for tiden å har ikke vunnet på de siste seks kampen i Premier League. Hull står med tre strake tap i Premier League. Hull ligger så svakt som nummer 17 på tabellen etter at de har spilt 32 serierunder.

dame n'doyeCrystal Palace og Hull har produsert litt sjanser hver i den første omgangen, men det er ikke akkurat så mye å skryte av en første omgang. Palace har hatt flest skudd på mål, mens Hull har hatt flest avslutninger i den første omgangen. Crystal Palace og Hull går til pause med 0-0. Hull startet den andre omgangen sterkt og allerede etter 51 minutter kom scoringen. Dame N´Doye ordnet 0-1 til Hull med sitt fjerde seriemål for sesongen. Hull har vært det førende laget i det meste av den andre omgangen og har skapt mange gode sjanser fremover på banen. Hull satte punktum i kampen to minutter på overtid da Dame N´Doye scoret sitt andre mål i kampen. Brede Hangeland satt hele kampen på benken for Crystal Palace.

Kampen endte med 0-2 seier til Hull. Crystal Palace ligger som nummer 11 på tabellen. Hull for sin del har klatret litt oppover på tabellen å ligger dermed som nummer 16 på tabellen.

Share