• Home »
  • EM »
  • Cristiano Ronaldo sender Portugal til semifinale

Cristiano Ronaldo sender Portugal til semifinale

Portugal hadde kommet videre fra dødensgruppe i gruppespillet i EM, med seier mot Danmark og Nederland. Tsjekkia med seier mot Hellas og Polen i gruppespillet.

Portugal åpnet kampen best og hadde mange gode sjanser til å sette ballen i mål. Cristiano Ronaldo var frempå mange ganger, med skudd i stolpen, og med et brassespark som gikk rett utenfor mål. Men det stod 0-0 til pause mellom Portugal og Tsjekkia.

Den andre omgangen kom det enda flere sjanser til Portugal som kom seg lettere fremover på banen, og til tider kjørte over Tsjekkia. Cristiano Ronaldo var flere ganger farlig frempå, det samme var også Nani. Cristiano Ronaldo hadde et frisparkskudd i stolpen også. Men etter 79 minutter fikk Portugal sin scoring med Cristiano Ronaldo som satt inn sitt tredje mål i EM. Tsjekkia maktet ikke å få en eneste sjanse i kampen.

Kampen endte med seier til Portugal som vinner 1-0 mot Tsjekkia, og er videre til semifinale i EM. Der venter enten Spania eller Frankrike som spiller mot hverandre på Lørdag.

Share