Cordoba med sitt syvende strake hjemmetap

Cordoba slo Athletic Bilbao tidligere i sesongen. Cordoba er ikke i noe god form og har ikke vunnet en seriekamp siden 12. Januar. De siste 13 seriekampene har de ikke vunnet en seriekamp å står med 0-3-10 på de 13 seriekampene. Cordoba ligger helt på bunnen av La Liga. Athletic Bilbao har vært i ustabil form den siste tiden, der de står med 1-1-2 på de siste fire seriekampene, men de har kommet seg et godt stykke opp på tabellen igjen. Athletic Bilbao ligger som nummer åtte på tabellen.

cordobaCordoba og Athletic Bilbao hadde sine sjanser i den første omgangen, men det var få sjanser og skudd som kom på mål i den første omgangen mellom Cordoba og Athletic Bilbao. Cordoba og Athletic Bilbao gikk til pause med 0-0 til pause. I den andre omgangen satte Benat inn 0-1 scoringen til Athletic Bilbao. Cordoba prøvde og prøvde men klarte ikke å skape de alt for store sjansene i løpet av kampen og ballen ville heller ikke i mål for Cordoba sin del, som gikk på sitt syvende strake hjemmetap i La Liga.

Kampen endte med 0-1 seier til Athletic Bilbao. Cordoba ligger fremdeles soleklart nederst på tabellen. Athletic Bilbao ligger dermed likt med Malaga i poengsum, men fremdeles bak de på tabellen.

Share