Cleber så rødt, da Langkamp ble matchvinner

Hamburg sliter langt nede på tabellen og har bare klart å scoret 16 seriemål denne sesongen. De har scoret mesteparten av målene på hjemmebane denne sesongen. Hamburg har scoret ti seriemål hjemme denne sesongen. Hamburg har ikke vunnet en seriekamp på de siste fem kampene, de står med 0-2-3 på de siste fem kampene.

sebastian langkampHertha Berlin ligger på plassen foran Hamburg på tabellen. Hertha Berlin har scoret 30 seriemål denne sesongen, men uansett om de har scoret hele 16 seriemål på bortebane denne sesongen så er Hertha Berlin det nest svakeste bortelaget denne sesongen. Hertha Berlin står med 1-2-0 på de siste tre kampene i Bundesligaen.

Hamburg starter kampen best på hjemmebane og hadde flest avslutninger den første omgangen, men de store sjansene lot vente på seg denne kampen. Hamburg gikk til pause med 0-0 mot Hertha Berlin. Hamburg starter friskest i den andre omgangen, men Hertha Berlin tok mer og mer over utover kampen å skapte mange farligheter i løpet av den andre omgangen. Cleber klarer å pådra seg to gule kort i den andre omgangen å må gå av banen ti minutter før slutt, bare tre minutter etter det røde kortet får Hertha Berlin ballen i mål ved Sebastian Langkamp som scorer sitt første seriemål for sesongen. Per Ciljan Skjelbred spilte hele kampen for Hertha Berlin.

Kampen endte med 0-1 seier til Hertha Berlin. Hamburg ligger fremdeles som nummer 15 på tabellen etter nederlaget, mens Hertha Berlin kom seg opp til en 13. Plass på tabellen.

Share