Chelsea med seier på overtid

Chelsea som kom seg videre i Champions League i midtuken, skulle møte Wigan som var nede i bunnstriden, og ville gjerne ta med seg poeng fra London og hjem til Manchester.

Første omgangen var tam fra Chelsea sin side, men sjansene kom utover omgangen, med flott spill og fine kombinasjoner. Juan Mata og Didier Drogba var fremme hver sin gang mellom 35-40 minutter i kampen, og rett før pause kom det en kjempeheading fra Didider Drogba som Ali Al-Habsi reddet mesterlig, så det stod 0-0 til pause.

Andre omgangen kom scoringen til Chelsea og hvem andre enn Branislav Ivanovic, som scorer sitt tredje seriemål på to seriekamper for Chelsea, lager 1-0 til hjemmelaget etter 62 minutter spill.

Etter 82 minutter av kampen får Wigan sin scoring med Diame som setter ballen i mål, slik det står 1-1 mellom Wigan og Chelsea, men det vil ikke Juan Manuel Mata at det skal ende. Etter 90+2 minutter scorer Juan Manuel Mata og gjør slik at topp 4 plasseringen har de fremdeles en sjanse på. Det ender med 2-1 seier til Chelsea som er kjempefornøyde med å være helt oppe i ryggen på Tottenham og Arsenal.

Skrevet av Bjørn Ole Aae

Share