Carlos Tevez scorte hat-trick for Manchester City

Manchester City er bare fem poeng bak Manchester United, og kunne sette press på byrivalen med seier borte mot Norwich.

Norwich hadde bare æren å spille for, siden de hadde berget seg under årets sesong i Premier League.

Bare 8 minutter i kampen ble Manchester City og Carlos Tevez snytt for et straffespark, men Carlos Tevez får gult kort for dommeren mener det er filming.

Etter 18 minutter lader Carlos Tevez kanonkula å sender den hardt i mål, 0-1 til Manchester City. Bare ni minutter senere er det fin spill mellom Carlos Tevez og Sergio Agüero som dunker ballen i nettaket slik det står 0-2 til Manchester City, den stillingen står seg også til pause.

Etter pause scoret Andrew Surman etter 51 minutter, å ga et håp for Norwich, med å lage 1-2. Men i det 73 minutt klarer Carlos Tevez å stange ballen i mål og gjøre slik at Manchester City leder kampen 1-3.

Sergio Agüero setter ballen inn til 1-4 bare to minutter senere i det 75 minutt. Carlos Tevez avslutter med å score sitt hat-trick med å runde keeper og sentre ballen kontrollert i mål, før han blir byttet av banen mot Micah Richards.

Etterfulgt skyter Adam Johnson i tverligger, også skyter Sergio Agüero i stolpen. Men helt på tampen scorer Adam Johnson et nydelig mål, som gjør at Manchester City vinner kampen tilslutt 1-6 mot Norwich.

Manchester City setter nå press på byrival Manchester United, som skal spille kamp i morgen mot Aston Villa.

Share