Bundesligatips 31. Serierunde 2013/14

Frankfurt – Hannover Torsdag 17. April Klokka 20.30

Frankfurt har 3-0-3 på de siste seks kampene i Bundesligaen. Frankfurt ligger midt på formtabellen, der de har tatt ni poeng av 18 poeng på de siste seks kampene. Frankfurt ligger litt under midten på tabellen på en 11. Plass i serien. Joselu er toppscorer for Frankfurt med 8 scoringer denne sesongen. Alexander Meier som scoret mange mål i fjor for Frankfurt står på 7 seriemål denne sesongen, og de to kan skape mye trøbbel for Hannover i denne kampen. På hjemmebane har Frankfurt 5-5-5 på 15 seriekamper. Dette er den nest siste hjemmekampen for Frankfurt sin del.

Hannover tok en seier forrige runde, uten at Mame Biram Diouf var i troppen for Hannover. Hannover har vært svak etter jul, og de siste seks kampene ligger de på 2-0-4. De er for øyeblikket nummer 14 på formtabellen i Bundesligaen. Hannover ligger som nummer 13 på tabellen i Bundesligaen med 32 poeng, tre poeng bak Frankfurt som de møter denne kampen. Szabolcs Huszti og Mame Biram Diouf er begge to toppscorere for Hannover i Bundesligaen. Begge to har scoret åtte seriemål denne sesongen. Hannover er det nest dårligste laget i Bundesligaen på bortebane. Hannover har bare tatt syv poeng på bortebane på 15 seriekamper.

Vårt tips for denne kampen er at denne kampen ender med en hjemmeseier. Vi tror ikke at Hannover klarer å stå imot Frankfurt. Frankfurt vinner kampen tilslutt 2-1 mot Hannover. Denne kampen ender med en H.

 

Braunschweig – Bayern München Lørdag 19. April Klokka 15.30

Braunschweig ligger som nummer 10 på formtabellen i Bundesligaen. Braunschweig vant sin forrige hjemmekamp. Da vant de hele 3-0. Braunschweig har 2-2-2 på de siste seks kampene i Bundesligaen. For Braunschweig så må de ha en Domi Kumbela i godt slag som de skal ta poeng fra Bayern München å de må klare å få en del scoringer også. Braunschweig sliter fremover på banen. Domi Kumbela er toppscorer for Braunschweig med 9 seriemål denne sesongen. Jan Hochscheidt har scoret tre scoringer for Braunschweig denne sesongen. Håvard Nielsen har nettet to ganger for Braunschweig siden han ble hentet i januar vinduet. Braunschweig ligger sist i Bundesligaen, men har heng på lagene foran seg på tabellen. Braunschweig ligger som nummer 14 på hjemme tabellen å har tatt 18 poeng på hjemmebane denne sesongen.

Bayern München hadde 53 kamper uten tap i Bundesligaen, nå har de klart å fått to tap på rad i Bundesligaen. Augsburg slo de først 1-0 også fikk de juling av Borussia Dortmund som skal sikre inn andreplassen i årets sesong. Bayern München fikk juling av Borussia Dortmund som skal sikre inn andreplassen i årets sesong i Bundesligaen. Augsburg slo de først 1-0 ogünchen ligger som nummer 7 på formtabellen. De har 3-1-2 på de siste seks kampene, og på de tre siste i serien har de 0-1-2. De har ikke vunnet på tre kamper i Bundesligaen rett og slett. Virker som de har tatt ferie fra seriefotballen. Mario Mandzukic er toppscorer for Bayern München med 17 seriemål denne sesongen, og kan nok notere seg for enda flere scoringer denne kampen. Bayern München leder suverent serien å har vunnet for mange serierunder siden. Bayern München leder samtidig med 17 poeng på Dortmund. På bortebane er Bayern München det beste laget. De leder med seks poeng foran Dortmund på bortebane også.

Vårt tips for denne kampen er at vi tror det kan bli en jevn kamp. Bayern München har nok lyst til å slå tilbake etter dårlige resultater i Bundesligaen den siste tiden, men Braunschweig kommer til å gjøre alt for å få poeng mot Bayern. Denne kampen kommer Bayern til å ta tilslutt. Dette blir en 1-2 seier til Bayern München. Denne kampen ender med en B.

 

Augsburg – Hertha Berlin Lørdag 19. April Klokka 15.30

Augsburg har hatt en svak form i det siste. På formtabellen har de 1-1-4 på de siste seks kampene. Augsburg har bare tatt fire poeng på de siste seks kampene. Augsburg ligger som nummer 8 på tabellen med 42 poeng, og ligger på en plass der det er et lite stykke opp til syvendeplassen i Bundesligaen. André Hahn er toppscorer for Augsburg, han har scoret 10 seriemål denne sesongen for Augsburg. Halil Altintop og Tobias Werner har også bidratt mye for Augsburg denne sesongen å har scoret 8 seriemål hver. Augsburg har igjen tre hjemmekamper denne sesongen, og det kan kanskje hjelpe laget til å komme enda høyere på tabellen å gi en skikkelig sluttspurt. Augsburg ligger som nummer 10 på hjemme tabellen, der kan de fort hoppe opp noen plasser med de tre kampene de har igjen for sesongen på hjemmebane.

Hertha Berlin er det desidert dårligste formlaget i Bundesligaen for tiden. 0-1-5 på de siste seks kampene. Et poeng på seks seriekamper er alt for dårlig for hovedstadslaget. De mister samtidig sin toppscorer til Borussia Dortmund neste sesong. Adrian Ramos har scoret 16 seriemål for Hertha Berlin denne sesongen, og neste sesong skal han spille for Borussia Dortmund, som skal prøve å ta opp kampen med Bayern München. Hertha Berlin har kjempet om Champions Leagueplass denne sesongen og Europa Leagueplass, men det ser ut til å ende med en litt skuffende midt på tabellen posisjon eller verre for Hertha Berlin. Hertha Berlin ligger foreløpig på en 10. Plass i serien i Bundesligaen. På bortebane har det ikke gått så aller verst for Hertha Berlin. De er det sjette beste bortelaget i Bundesligaen denne sesongen og kanskje en spiller som Per Ciljan Skjelbred kan hjelpe til med en seier for Hertha Berlin denne lørdagen.

Vårt tips for denne kampen er at det ender med en hjemmeseier. Vi tror at Augsburg kommer seg litt i gang igjen, og at Hertha Berlin kommer bare til å falle lenger nedover på tabellen etter denne serierunden. Augsburg vinner kampen med 3-1 mot Hertha Berlin. Denne kampen ender med en H.

 

Freiburg – Borussia Mönchengladbach Lørdag 19. April Klokka 15.30

Freiburg har hatt en god form de siste kampene. De siste seks kampene står Freiburg med 4-1-1. Rett og slett et av formlagene for tiden i Bundesligaen. Freiburg ligger som nummer 14 på tabellen og har klart å kommet seg opp fra nedrykksplassen og opp på sikker grunn. Admir Mehmedi står med 9 seriemål for Freiburg denne sesongen, og han er en spiller som fort kan score enda flere mål på slutten av sesongen for Freiburg. På hjemme tabellen har Freiburg hatt en bra utvikling. Freiburg ligger som nummer 12 på hjemme tabellen. Fortsetter de den gode fremgangen som de har hatt i det siste klarer de greit å holde plassen å kan klatre de siste serierundene, slik de ender midt oppe på tabellen, det er bare fem poeng opp til Hertha Berlin som ligger som nummer 10 på tabellen.

Borussia Mönchengladbach er også et av formlagene for tiden i Bundesligaen. Borussia Mönchengladbach står med 4-1-1 de også på de seks siste kampene, men de har bedre målforskjell på de kampene å ligger derfor som nummer 2 på formtabellen i Bundesligaen. Borussia Mönchengladbach ligger som nummer 6 på tabellen. De ligger bare et poeng bak Wolfsburg som ligger som nummer 5 på tabellen, og de har heng på den siste Champions Leagueplassen også som Bayer Leverkusen har. Leverkusen ligger bare to poeng foran Mönchengladbach foran de siste fire rundene i Bundesligaen. Raffael har vært en viktig mann for Borussia Mönchengladbach denne sesongen han har notert seg for 14 seriemål for Mönchengladbach. Max Kruse står på 11 seriemål og Juan Arango står med 8 scoringer i Bundesligaen for Mönchengladbach denne sesongen. Borussia Mönchengladbach har ikke imponert så voldsomt på bortebane og har 4-4-6 på de 14 kampene de har spilt der, det betyr at de har tre bortekamper i årets sesong før de er ferdig med bortekampene. Borussia Mönchengladbach ligger som nummer 10 på bortetabellen.

Vårt tips for denne kampen er at vi tror Freiburg stikker av med seieren, men vi tror fremdeles at dette kan bli en jevn kamp. Vårt tips for denne kampen er at det ender med 1-1 eller 2-1 seier til Freiburg. Denne kampen setter vi HU.

 

Werder Bremen – Hoffenheim Lørdag 19. April Klokka 15.30

Werder Bremen har vært svak i den siste tiden. Werder Bremen har 1-2-3 på de siste seks kampene i Bundesligaen. Werder Bremen ligger på en 15. Plass på formtabellen i Bundesligaen. Werder Bremen ligger som nummer 12 på tabellen i Bundesligaen og har ikke mer enn seks poeng ned til kvalikplassen, men heller ikke mer enn syv poeng opp til niendeplassen i Bundesligaen. Werder Bremen har mange spillere som scorer få mål. Nils Petersen står med 5 scoringer denne sesongen for Werder Bremen han er også toppscorer for Werder Bremen. Werder Bremen på hjemmebane er et av de svakeste lagene i serien. De ligger som nummer 16 på hjemme tabellen noe som er skuffende av en slik klubb.

Hoffenheim har hatt en sterk periode i sesongen, de står med 3-2-1 på de siste seks kampene i Bundesligaen. Hoffenheim ligger som nummer 6 på formtabellen i Bundesligaen. Hoffenheim er det laget som har scoret tredje mest mål i Bundesligaen, men fremdeles slipt inn flest mål i Bundesligaen, et lag som slipper inn mye og scorer mye kan bli en interessant kamp. Hoffenheim ligger som nummer 9 på tabellen, og har bare to poeng opp til Augsburg som ligger på 8. Plass i Bundesligaen. Hoffenheim har samtidig i den tyske serien vunnet 10 kamper, spilt 10 uavgjort og tapt 10 kamper. Hoffenheim har mange forskjellige målscorere i laget. Roberto Firmino er toppscorer for Hoffenheim med 14 seriemål. Anthony Modeste har 12 scoringer, Sejad Salihovic har 11 scoringer og Kevin Volland har 9 scoringer for sesongen. Hoffenheim ligger som nummer 9 på bortetabellen, og det er der Hoffenheim slipper inn en del mål forskjell til de scorer selv.

Vårt tips for denne kampen, er at vi tror det kommer til å bli mye mål i denne kampen. Werder Bremen har ikke akkurat den beste formen, mens Hoffenheim har en stigende form så det kan bli spennende i denne kampen. Vi tror at Hoffenheim går av med seieren denne dagen mot Werder Bremen. Werder Bremen taper kampen, og det ender med 2-4 seier til Hoffenheim. Denne kampen ender med en B.

 

Borussia Dortmund – Mainz Lørdag 19. April Klokka 15.30

Borussia Dortmund har hatt en god periode i sesongen nå. De har en formtopp i serien. Borussia Dortmund har 4-1-1 på de siste seks kampene i serien, samtidig slo de Bayern sist kamp hele 0-3, noe som er et sterkt resultat av Dortmund. Borussia Dortmund ligger som nummer 2 på tabellen tre poeng foran Schalke 04 som ligger som nummer 3 på tabellen. Dortmund ligger hele 17 poeng bak Bayern München denne sesongen, som har vært suverene. Robert Lewandowski er toppscorer for Borussia Dortmund med 17 scoringer denne sesongen, neste sesong skal han spille for Bayern München. Marco Reus har hatt en fantastisk utvikling på sesongen, og ganske så god form. Marco Reus har nå scoret 14 seriemål for Dortmund denne sesongen. Pierre-Emerick Aubameyang står med 13 seriemål denne sesongen for Dortmund. På hjemmebane denne sesongen har Dortmund vært svake. De står med 9-2-4 på de 15 seriekampene, men er bare det femte beste hjemmelaget for sesongen.

Mainz har en varierende form akkurat for øyeblikket, de står med 3-0-3 på de siste seks kampene i serien, men de ligger som nummer 8 på formtabellen i Bundesligaen. Mainz ligger som nummer 7 på tabellen, og har bare fire poeng opp til Leverkusen som ligger på fjerdeplassen som gir Champions League-spill neste sesong. Mainz har tre spillere offensivt som Dortmund bør passe ganske godt på i denne kampen. Shinji Okazaki som spilte i fjor for Stuttgart å scoret bare et mål der, er toppscorer for Mainz denne sesongen og har notert seg for hele 10 seriemål denne sesongen. Nicolai Müller og Eric Maxim Choupo-Moting har begge scoret 9 seriemål denne sesongen for Mainz, de tre spillerne der kan bli utrolig viktig for Mainz i denne kampen mot Borussia Dortmund. Mainz har vært gode på bortebane denne sesongen å ligger på en femteplass på bortetabellen. Men det er utrolig jevnt fra Mainz og ned til 12. Plassen som Frankfurt har på bortebane, det er bare 5 poeng som skiller de.

Vårt tips for denne kampen er at Borussia Dortmund går av med seieren. Vi tror Dortmund klarer å ta sin tiende hjemmeseier for året. Borussia Dortmund vinner kampen tilslutt 3-1 mot Mainz. Denne kampen ender med en H.

 

Hamburg – Wolfsburg Lørdag 19. April Klokka 18.30

Hamburg sliter langt nede på tabellen dette året, og har ikke akkurat hatt noen formtopp de siste seks kampene heller. De siste seks kampene har Hamburg 2-1-3 og har tatt syv poeng på de seks siste kampene. På formtabellen ligger de så langt nede som nummer 13. Hamburg ligger på en 16. Plass i Bundesligaen, noe som er en skuffende innsats for Hamburg denne sesongen, de sliter i nedrykksstriden, sammen med lag som Braunschweig, Nürnberg og Stuttgart. Hamburg har to spillere som scorer en del mål for klubben. Pierre-Michel Lasogga har scoret 12 seriemål denne sesongen for Hamburg, mens Hakan Calhanoglu har scoret 10 seriemål denne sesongen for Hamburg. Rafael van der Vaart står med syv scoringer denne sesongen, og han er lagets profil i Hamburg. Hamburg er ikke akkurat noe sterkt hjemmelag heller, de ligger som nummer 15 på hjemme tabellen, noe som er skuffende for et så stort lag som Hamburg er.

Wolfsburg har derimot en mye bedre form for tiden enn det Hamburg har. 3-2-1 på de siste seks kampene, er 11 poeng for Wolfsburg, nesten et snitt på 2 poeng pr. kamp. Wolfsburg ligger som nummer 5 på formtabellen. Wolfsburg ligger også som nummer 5 i Bundesligaen, bare et poeng bak Bayer Leverkusen som har fjerdeplassen og den siste Champions Leagueplassen denne sesongen. Det er en plass som Wolfsburg vil ha denne sesongen, siden de er så nærme for å få den. Ivica Olic er en mann som er viktig for Wolfsburg sitt lag. Han står med 12 scoringer denne sesongen for Wolfsburg, og det er han som må gjøre jobben om Wolfsburg skal ha en sjanse å bli topp fire i årets sesong av Bundesligaen. Wolfsburg ligger som nummer 8 på bortetabellen i Bundesligaen, og har ikke akkurat imponert så veldig mye på bortebane denne sesongen.

Vårt tips for denne kampen er at det kommer til å bli en jevn kamp. Hamburg må ha noe fra denne kampen, de bør helst ha tre poeng for å komme seg litt høyere og om de skal berge seg i årets sesong. Wolfsburg trenger også tre poeng denne kampen og de skal klare å få den viktige fjerdeplassen i Bundesligaen denne sesongen. Vårt tips blir derfor at denne kampen ender med 1-1. Denne kampen ender med en U.

 

Nürnberg – Bayer Leverkusen Søndag 20. April Klokka 15.30

Nürnberg er i faresonen for å rykke ned i årets sesong de også. Nürnberg har en fryktelig dårlig form for tiden og de har bare tatt tre poeng på de siste seks kampene. De står med 1-0-5 på de siste seks kampene i Bundesligaen og de ligger som nummer 17 på formtabellen og kjemper i nedrykksstriden, forsetter de slik rykker de enkelt og greit rett ned. Nürnberg ligger også som nummer 17 på tabellen i Bundesligaen, nest sist foran Braunschweig. Nürnberg er ganske så avhengig av at en spiller som Josip Drmic scorer flere mål for Nürnberg på slutten av sesongen. Han har gjort en solid sesong for Nürnberg denne sesongen å har scoret hele 16 seriemål for Nürnberg denne sesongen. Nürnberg er samtidig ligaens svakeste hjemmelag å dette kan bli tøft for Nürnberg som møter et Leverkusen som har begynt å kommet seg litt i gang igjen.

Bayer Leverkusen ligger heller ikke så bra til på formtabellen i Bundesligaen. De har 2-1-3 på de siste seks kampene i Bundesligaen, men de har falt helt av Dortmund og Schalke som de lå tett med i mange kamper. Bayer Leverkusen ligger som nummer 4 på tabellen, og det er viktig for Leverkusen at de ender på en fjerdeplass i serien denne sesongen. Leverkusen må ha Champions Leaguefotball. De er et lag som har dominert i mange år i Bundesligaen. Stefan Kiessling har scoret 15 seriemål for Bayer Leverkusen denne sesongen. Heung Min-Son står med ni scoringer mens Sidney Sam står med åtte seriemål denne sesongen for Bayer Leverkusen. Bayer Leverkusen ligger som nummer 4 på bortetabellen, og det kan bli interessant å følge Bayer Leverkusen i denne kampen, det er de som har presset på seg for å bli nummer 4 i Bundesligaen.

Vårt tips for denne kampen er at det kommer til å bli en jevn kamp mellom Nürnberg og Bayer Leverkusen. Men vi tror at det kommer til enten å ende 1-1 eller 1-2 til Bayer Leverkusen denne kampen, denne kampen setter vi UB.

 

Stuttgart – Schalke 04 Søndag 20. April Klokka 17.30

Stuttgart har kommet seg litt mer i gang de også. Stuttgart har 2-2-2 på de siste seks kampene. De har tatt 8 poeng på de siste 6 kampene, og de kjemper langt nede på tabellen de også. Det spørs om Stuttgart klarer å berge seg i årets sesong av Bundesligaen. Stuttgart ligger som nummer 11 på formtabellen. Stuttgart ligger som nummer 15 på tabellen, bare et poeng over kvalikplassen. Samtidig er det ikke mer enn to poeng ned til nedrykk for Stuttgart sin del. Stuttgart er det nest dårligste laget i Bundesligaen på hjemmebane. Vedad Ibisevic er toppscorer for Stuttgart med 10 seriemål denne sesongen, og han har ikke imponert nok for Stuttgart denne sesongen. Men Mohammed Abdellaoue som ble hentet til Stuttgart før sesongen har skuffet enda mer denne sesongen, han står bare med ei scoring denne sesongen for Stuttgart og det er veldig skuffende av en spiller de håpet skulle slå til sammen på topp med Vedad Ibisevic.

Schalke 04 ligger som nummer 3 på tabellen, bare tre poeng bak Borussia Dortmund et lag det kommer til å bli tungt å hente igjen i årets sesong. Schalke 04 har vært formlaget i Bundesligaen for tiden og leder formtabellen med 14 poeng på seks kamper. Schalke 04 har gjort en solid innsats etter at du røyk ut av Champions League sin åttendedelsfinale mot Real Madrid, der de tapte 9-2 sammenlagt over to kamper. Klass-Jan Huntelaar har vært en viktig spiss for Schalke 04 i det siste han står med 11 seriemål denne sesongen for Schalke, samtidig har han slitt mye med skader denne sesongen. Julian Draxler har scoret bare et mål i år, men han har også slitt mye med skader denne sesongen, og han er i forskjellige lags søkelys til neste sesong. Jefferson Farfan har også vært en spiller som har vært god for Schalke denne sesongen å står med 9 seriemål. Schalke ligger som nummer 3 på bortetabellen i Bundesligaen, men det er hele 9 poeng opp til Borussia Dortmund som er nummer 2 på den tabellen.

Vårt tips for denne kampen er at Stuttgart kommer til å få slite litt i denne kampen. Schalke som er formlaget i Bundesligaen kommer til å gå av med seieren mot Stuttgart. Vi tipper at det ender med 1-3 seier til Schalke 04 denne kampen. Denne kampen ender med en B.

Bundesliga

Share