Bueno og Manucho sikret seier til Vallecano

Eibar slo Rayo Vallecano sist kamp. Det ble en målfest av en kamp som endte med 2-3 seier til Eibar. Eibar er i fryktelig dårlig form for tiden å står med 0-1-5 på de siste seks kampene. Eibar har bare scoret et seriemål på de siste seks seriekampene i La Liga. Rayo Vallecano har løftet seg den siste tiden å står med 4-0-2 på de siste seks kampene. Rayo Vallecano er det bortelaget som slipper inn mest mål i La Liga så langt denne sesongen.

alberto buenoEibar startet kampen best mot Rayo Vallecano. Etter 35 minutter spill for Eibar straffe som Mikel Arruabarrena skulle ta. Han satte den høyt midt i mål og Eibar tok ledelsen med 1-0. Arruabarrena sitt sjette seriemål denne sesongen for Eibar. Rett etter straffescoringen til Eibar tok Rayo Vallecano over i slutten på den første omgangen. Alberto Bueno ordnet 1-1 etter 40 minutter spill med sitt 16. Seriemål denne sesongen. Bare to minutter senere satte Rayo Vallecano inn 1-2 med Manucho som scoret sitt tredje seriemål for sesongen. Rayo Vallecano går til pause med 1-2 ledelse. I den andre omgangen er det Rayo Vallecano som skaper det meste av farligheter fremover på banen. På slutten av kampen var det mange gode sjanser fremover på banen og Raul Navas pådrar seg to gule kort og må gå av banen før de andre, mens Rayo Vallecano sikret seg seieren.

Kampen endte med 1-2 seier til Rayo Vallecano. Eibar ligger som nummer 14 etter taper for Rayo Vallecano. Rayo Vallecano for sin del ligger som nummer ni på tabellen.

Share