Brann med sin andre seier på rad

Brann har ikke vært så gode i starten på sesongen, men i sist kamp borte mot Lillestrøm visste de skikkelig klasse med å vinne kampen tilslutt med 3-4. Sogndal har begynt å fått en kurve som går nedover, og har ikke vært spesielt gode den siste tiden.

I den første omgangen er det mange jevne dueller, mens Sogndal er veldig mye frampå, og Kim Ojo blir mer og mer farlig utover i omgangen.

I den andre omgangen kommer Brann bare mer og mer framover og skaper mer og mer. Brann får sette inn 1-0 med Bentley som scorer sitt mål nummer 4 for sesongen, også scorer Erik Mjelde til 2-0 bare fem minutter senere og Kim Ojo til 3-0 tre minutter senere, og Barmen til 4-0 tre minutter etter det igjen. Brann fortsetter og dominere og prøver å få flere scoringer og det gjør de på slutten med Amir Askar som scorer fra langt hold og gjør sitt fjerde mål for året.

Kampen ender med seier til Brann som slår Sogndal med hele 5-0 og viser at de er på vei mot en god form og er klar for å klatre mange plasseringer på tabellen i tiden som kommer.

Share