Brann klatrer på tabellen

Brann vant sist kamp mot Stabæk i Bærum, med hele 0-4, mens Haugesund slo Vålerenga i sist runde med hele 4-2. Begge lag scorte 4 mål hver og dette kunne bli en fartsfylt fotballkamp. Dette var Erik Huseklepp sin debut på hjemmebanen i Bergen igjen.

Starten på kampen er det mye frem og tilbake, men det er Brann som har overtaket. Målet i kampen kommer ikke før i det 38 minutt da Amin Askar setter lett inn 1-0 til Brann. Den stillingen står seg også til pause.

Den andre omgangen er det Brann som angriper mest og får ballen i mål med Fredrik Nordkvelle etter 59 minutter, slik at det står 2-0 til Brann. 3-0 til Brann kommer rett etterpå med Amin Askar. Det var Amin Askar sitt syvende mål for sesongen.Nikola Djurdjic prøvde seg frem og fikk inn 3-1 og 3-2 senere i kampen. Nikola Djurdjic satte inn sitt mål nummer 11 og 12 i Tippeligaen. Men Haugesund fikk bare de to målene.

Brann vinner 3-2 over Haugesund og klatrer dermed over Haugesund på tabellen. Brann går opp fra en 8. plass til en 4. plass i serien, mens Haugesund for sin del faller fra 4. plass ned til en 5. plass i Tippeligaen.

 

Share