Bør David Moyes få sparken i Manchester United?

Det har haglet rundt Manchester United og David Moyes den siste tiden, og spekulasjonene om managerbytte har vært mange. Om David Moyes bør få sparken i Manchester United er det mange som har en mening om, men bør han få sparken som manager for Manchester-klubben?

Det er ikke tvil om at Manchester United har spilt elendig i mange kamper av årets Premier League, men Moyes kan ikke ene og alene få skylden for dette. For ikke lenge siden ble United.no hacket, og de meldte om at Moyes hadde fått sparken. Det var nok ikke alle som trodde på dette, men slik som situasjonen er i Manchester United nå, så ville nok ikke en sparking av manageren kommet som et sjokk.

Personlig mener jeg at David Moyes må få tid til å bygge stabilitet, og dersom ikke resultatene kommer etter hvert, må en ny manager vurderes. Moyes må finne en lagoppstilling som fungerer godt sammen, og bruke denne over en lengre periode. Det er stort press på manageren, men hvis han får tid til å bygge United framover, så tror jeg han kan lykkes.

Hvis man ser på Liverpool, så ser man at klubben har gitt manager Brendan Rodgers tid, og så langt i denne sesongen har det gitt resultater, langt over hva Liverpool-supportere hadde forventet før sesongen. Det er nettopp dette Manchester United er nødt til å gjøre nå; Gi Moyes tid til å bygge et lag.

Manchester United

Manchester United sin logo

Share