Bolasie med hat-trick for Palace

Sunderland tok en sterk borteseier sist mot Crystal Palace, men de kommer til å få det tøffere på hjemmebane mot Palace. Sunderland tok en viktig seier i sist seriekamp da de vant 1-0 mot Newcastle. Sunderland ligger som nummer 15 etter 31 serierunder. Sunderland ligger på nedrykksplass på hjemme tabellen denne sesongen og har skuffet mye hjemme denne sesongen. Crystal Palace har kommet seg langt oppover på tabellen. Palace ligger for øyeblikket som nummer 11 på tabellen. Palace står med tre strake seire i serien og er et av formlagene i Premier League den siste tiden. Palace står med fire seire på de siste seks kampene i Premier League.

yannick bolasieSunderland har hatt det eneste skuddet i den første omgangen som har havnet på mål. Palace har hatt en del halvsjanser, men det har Sunderland også hatt. Sunderland og Crystal Palace gikk til pause med 0-0. Crystal Palace startet andre omgang fantastisk borte mot Sunderland. Allerede etter tre minutter av den andre omgangen kom scoringen for Palace ved Glenn Murray som satte inn sitt sjette seriemål for sesongen. 0-1 til Palace. Yannick Bolasie sørger for at det blir verre for Sunderland. Bolasie ordner 0-2 etter 51 minutter og bare to minutter senere sørger han også for at det står 0-3 til Crystal Palace som herjer med Sunderland de første ti minuttene av den andre omgangen. Det ble ikke noe bedre for Sunderland sin del utover i omgangen. Yannick Bolasie hadde en god andre omgang for Palace og sørget for 0-4 etter 62 minutter spill. Bolasie med sitt første hat-trick i Premier League. Sunderland fikk ei trøstescoring helt på tampen av kampen da Connor Wickham scoret 1-4 målet.

Kampen endte med 1-4 til Crystal Palace. Sunderland er i fryktelig dårlig driv for tiden. Opptur da de slår Newcastle, men ellers så er Sunderland fryktelige for tiden. Sunderland ligger som nummer 16 på tabellen, det er bare tre poeng til 18. Plass på tabellen. Crystal Palace kan se seg oppover på tabellen som ligger som nummer 11 på tabellen, bare et poeng bak lag som Stoke og West Ham som har tiende og niendeplassen i Premier League.

Share