Bobadilla matchvinner for Augsburg

Augsburg vant sist kamp mot Stuttgart og vant dermed den kampen 0-1. Augsburg har ikke vært god den siste tiden å står med 0-1-3 på de siste fire seriekampene i Bundesligaen. Augsburg ligger som nummer seks på tabellen. Augsburg har vært gode på hjemmebane denne sesongen, der har de tatt de fleste poengene. Stuttgart ligger som nummer 17 på tabellen etter 28 serierunder og tok en viktig seier sist da de slo Werder Bremen 3-2. Stuttgart har tatt to seire på de siste tre seriekampene i Bundesligaen.

raul bobadillaAugsburg begynte kampen best mot Stuttgart og fikk inn allerede 1-0 etter 7 minutter spill. Tobias Werner scoret 1-0 målet for Augsburg. Stuttgart brukte ikke så voldsomt mange minutter før de svarte på ledelsen til Augsburg. Etter 22 minutter spill kom 1-1 scoringen den var signert Daniel Ginczek. Augsburg og Stuttgart gikk til pause med 1-1. I den andre omgangen så kom avgjørelsen i kampen. Raul Bobadilla sørget for en scoring for Augsburg etter 73 minutter spill. Bobadilla scoret 2-1 målet til Augsburg.

Kampen endte med 2-1 seier til Augsburg som endelig tok en seier igjen i Bundesligaen. Augsburg ligger som nummer fem på tabellen, og går dermed forbi Schalke 04 som har en kamp mindre spilt. Stuttgart ligger som nummer 17 på tabellen.

Share