Bicakcic så rødt når Hoffenheim forsvarte seg godt på slutten

Paderborn har falt på tabellen, og har den dårligste målforskjellen i Bundesligaen, de har bare notert seg for 23 seriemål denne sesongen, men de har sluppet inn hele 50 seriemål. Paderborn står med 0-15 i målforskjell på de siste fire seriekampene der de også står med 0-0-4.

ermin bicakcicHoffenheim vant hjemmekampen mot Paderborn tidligere denne sesongen, da vant de 1-0. Hoffenheim ligger på en syvendeplass på tabellen før kampen mot Paderborn. De har ikke imponert så voldsomt på bortebane denne sesongen.

Lite sjanser å melde i den første omgangen mellom Paderborn og Hoffenheim. Hoffenheim er det eneste laget som har hatt en avslutning på mål i den første omgangen, men det står 0-0 til pause. Hoffenheim har ikke imponert noe i den andre omgangen. Ermin Bicakcic pådrar seg to gule kort på tre minutter spill for Hoffenheim. Hoffenheim må fullføre de siste 25 minuttene med en mann mindre mot Paderborn. Paderborn begynner å kjøre kampen å skaper mange farligheter fremover på banen. Tarik Elyounossi fikk 67 minutter for Hoffenheim mot Paderborn.

Kampen endte med 0-0 mellom Paderborn og Hoffenheim. Paderborn ligger som nummer 17, mens Hoffenheim blir på syvendeplassen på tabellen.

Share