Berardi-scoring på straffe sørget for seier

Sassuolo klarte uavgjort sist gang de spilte mot Chievo. Sassuolo ligger som nummer 14 på tabellen etter 28 serierunder. Sassuolo er ikke akkurat i noe god form for tiden å ligger som nummer 18 på formtabellen. Sassuolo står med 1-0-5 på de seks kampene den siste tiden. Chievo ligger på plassen bak Sassuolo i serien, med like mange poeng. Chievo er i ganske god form for tiden å står med 3-2-1 på de siste seks kampene i Serie A. Chievo ligger som nummer fire på formtabellen i Serie A for tiden.

domenico berardiSassuolo har åpnet kampen best mot Chievo og tok ledelsen allerede etter 23 minutter spill da Domenico Berardi satte ballen i mål fra straffemerket. 1-0 til Sassuolo. Sassuolo har vært det beste laget i den første omgangen å leder dermed fortjent 1-0 til pause. Chievo har ikke hatt en avslutning på mål i den første omgangen. Det tar ikke mer enn 14 minutter av den andre omgangen da Federico Peluso pådrar seg sitt andre gule kort for dagen og Sassuolo må fullføre den siste halvtimen med ti mann mot Chievo sine elleve.

Kampen endte med 1-0 seier til Sassuolo. Sassuolo ligger dermed som nummer 12 på tabellen, mens Chievo ligger som nummer 16 på tabellen etter nederlaget.

Share