Bell senket Schalke

Mainz har bare tapt en av de siste seks seriekampene i Bundesligaen, men fremdeles spiller de mye uavgjortkamper. Mainz spiller som oftest tette og jevne kamper på hjemmebane å de står med 4-6-4 på hjemmebane denne sesongen. Mainz ligger som nummer elleve på tabellen. Schalke 04 Schalke 04 tok en soleklar seier sist de møte Mainz, da vant de kampen tilslutt med 4-1. Schalke er i fryktelig dårlig form for tiden og har ikke vunnet en seriekamp på de siste fem rundene. De står med 0-4-1 på de siste fem kampene. Schalke 04 ligger som nummer fem på tabellen.

stefan bellDet var en jevnspilt første omgang mellom Mainz og Schalke 04. Men det var Mainz som satte sjansene sine i mål. Kampens første scoring kom etter 28 minutter spill da Stefan Bell ordnet 1-0. Det tok ikke mange minuttene før Mainz gikk opp til en 2-0 ledelse over Schalke 04. Stefan Bell gjorde det nok en gang å sørget for at Mainz ledet 2-0 etter litt over en halvtime ut i kampen. Mainz har vært effektive i den første omgangen å går til pause med en fortjent 2-0 ledelse over Schalke 04, som virker å være helt ute av det for tiden. Både Mainz og Schalke 04 produserte gode sjanser i den andre omgangen også. Mainz hadde et tverliggerskudd etter 70 minutter spill og kunne punktert kampen for fult der. Schalke 04 hadde mange gode sjanser i slutten på kampen og Julian Draxler hadde også et langskudd som gikk i tverrliggeren like før slutt.

Kampen endte med 2-0 seier til Mainz. Mainz klatrer dermed på tabellen å ligger som nummer åtte på tabellen. Schalke 04 fortsetter å skuffe og ligger som nummer fem på tabellen.

Share