Bayern München reiste seg etter tap i Champions League

Hoffenheim er ikke i noe god form for tiden. Hoffenheim har tapt to kamper på rad i Bundesligaen den siste tiden og har sluppet inn hele syv scoringer på de siste to seriekampene. Hoffenheim ligger som nummer syv på tabellen. Bayern München leder Bundesligaen med ti poeng. Bayern München er i god form uansett om de gikk på et tap mot Mönchengladbach er det bare det som er det siste tapet på de siste seks seriekampene. Bayern München vant overlegent sist gang de møte Hoffenheim og vant da kampen 4-0.

bayern munchenBayern München startet kampen best, men det tok sin tid før scoringen kom for Bayern München. Sebastian Rode satte inn sitt andre seriemål for sesongen og Bayern ledet kampen 0-1. Bayern München gikk også til pause med 0-1 ledelse over Hoffenheim. Bayern München var det førende laget mot Hoffenheim, men de skapte ikke så voldsomt med farligheter fremover på banen, punktumet i kampen kom ikke før tre minutt på overtid da Bayern fikk inn sitt andre mål for dagen. Andreas Beck sørget for selvmål for Hoffenheim og Bayern München kunne dra hjem med en seier mot Hoffenheim. Tarik Elyounossi satt hele kampen på benken for Hoffenheim mot Bayern München.

Kampen endte med 0-2 seier til Bayern München. Hoffenheim ligger som nummer syv på tabellen. Bayern München er fortsatt serieleder i Bundesligaen å leder allerede sesongen med 13 poeng foran Wolfsburg som har en kamp mindre spilt.

Share