Bayern München møter Chelsea i finalen

Bayern München vant den forrige kampen mellom lagene, da vant Bayern München 2-1 mot Real Madrid, og da avgjorde Mario Gomez på overtiden, nå var begge lagene klar for siste seminfinalekamp.

Real Madrid sjokkåpner mot Bayern München som egentlig henger bra med. Cristiano Ronaldo setter straffen slik at det står 1-0 til Real Madrid etter 6 minutter. Etter 14 minutter setter Cristiano Ronaldo inn sitt mål nummer 10 i Champions League for året og gjør slik at Real Madrid leder med 2-0. Bayern München får senere straffespark og setter inn 2-1 med Arjen Robben. Real Madrid går til pause med en ledelse påå 2-1 mot Bayern München.

I den andre omgangen bølger det mer frem og tilbake. Men det virker som det er Bayern München som er farligst. Bayern München og Real Madrid har sine store sjanser i andre omgang til å avgjøre kampen. Kampen avgjøres ikke på de første 90 minuttene, så derfor trenger de ekstraomganger.

Mange forskjellig situasjoner i de ekstraomgangene, men det ser ut til at det skal ende med straffekonkurranse mellom lagene. Da blir det straffekonk mellom Real Madrid og Bayern München

Bayern München:   3                                                Real Madrid:  1
David Alaba scorer                                                Cristiano Ronaldo bommer
Mario Gomez scorer                                              Ricardo Kaka bommer
Toni Kross bommer                                               Xabi Alonso scorer
Phillip Lahm bommer                                           Sergio Ramos bommer
Bastian Schweinsteiger scorer

Bayern München avgjør det på straffer og vinner mot Real Madrid.

Share