Bastian Schweinsteiger avgjorde for Bayern

Bayern München slo hårfint Hertha Berlin sist kamp. Da vant Bayern München kampen 0-1 mot Hertha Berlin. Bayern München ligger på topp i Bundesligaen og leder seieren med hele 12 poeng på Wolfsburg. Bayern München har kun sluppet inn seks mål hjemme denne sesongen. Bayern München står med 3-0-0 på de siste tre kampene også har de klart å holdt nullen over de tre kampene, en målforskjell har de også på 6-0 over de tre siste seriekampene i Bundesligaen. Hertha Berlin har vært i god form den siste tiden og har ikke tapt en seriekamp over de seks siste seriekampene. Hertha Berlin står med 2-4-0 på de siste seks kampene. Hertha Berlin ligger som nummer 13 på tabellen, men det er hele syv poeng ned til kvalifiseringsplassen i Bundesligaen.

bastian schweinsteigerBayern München imponerte ikke i den første omgangen. Bayern München  produserterte noen sjanser fremover på banen, men Hertha Berlin holdt greit unna i den første omgangen. Bayern München og Hertha Berlin gikk til pause med 0-0. Bayern München hadde gode sjanser i den andre omgangen, men Hertha Berlin var fremme de og skapte noen farligheter, vi måtte vente helt til det 80 minutt før scoringen kom i kampen. Bastian Schweinsteiger var målscorer for Bayern München som tok ledelsen etter 80 minutter spill. Per Ciljan Skjelbred spilte hele kampen for Hertha Berlin som måtte se seg slått tilslutt.

Kampen endte med 1-0 seier til Bayern München. Bayern München topper fremdeles Bundesligaen, å ligger dermed 15 poeng foran Wolfsburg som har en kamp mindre spilt. Hertha Berlin ligger som nummer 13 på tabellen.

Share