Barral matchvinner for Levante

david barralLevante sliter langt nede på tabellen denne sesongen, og ligger som nummer 15. Levante tok endelig en seier i serien og vant 0-1 mot Getafe i sist oppgjør. Levante hadde ingen god start på sesongen, som de har hatt tidligere og har endt opp i årets sesong å kjempe om å unngå nedrykk. Cordoba for sin del har vel så å si rykket ned. Er i forferdelig form for tiden. Cordoba har 11 poeng opp til sikker plass. Cordoba står kun med 0-2-4 på de siste seks seriekampene i La Liga. Cordoba har tatt flere poeng på bortebane denne sesongen, enn de har gjort på hjemmebane denne sesongen.

Levante startet kampen best hjemme mot Cordoba. Levante produserte greit med sjanser fremover på banen og rett før pause kom scoringen for Levante. David Barral var målscorer for Levante. Barral scoret dermed sitt 10. Seriemål for Levante i La Liga denne sesongen. Levante gikk til pause med 1-0 ledelse over Cordoba. I den andre omgangen var det fremdeles Levante som produserte mest fremover på banen. Men Cordoba var med i kampen og skapte noen farligheter fremover. Levante holdt inn hele kampen og vant dermed kampen.

Kampen endte med 1-0 seier til Levante som slo Cordoba. Levante ligger som nummer 14 på tabellen. Cordoba har så å si rykket ned og ligger helt nederst i La Liga for øyeblikket.

Share