Bacca og Sevilla presser Valencia om Champions League-plassen

Eibar fikk med seg poeng sist gang de møte Sevilla, den gang endte kampen 0-0 mellom lagene. Eibar er i svak form for tiden å ligger som nummer 16 på tabellen i La Liga. Eibar har tapt tre strake kamper på rad i La Liga. Eibar har ikke scoret på de siste tre seriekampene i La Liga. Sevilla har hatt en god sesong så langt i sesongen og kjemper om en fjerdeplass mot Valencia. Sevilla står med 4-2-0 på de siste seks seriekampene i La Liga. Sevilla er det fjerde sterkeste bortelaget denne sesongen, og har hatt en god sesong både på hjemme og bortebane denne sesongen.

carlos baccaSevilla hadde en kjempeåpning på kampen mot Eibar. Allerede etter syv minutter spill kom kampens første scoring. Carlos Bacca var målscorer for Sevilla som sørget for 0-1. Bare åtte minutter senere, altså etter et kvarter ut i kampen kom 0-2 scoringen til Sevilla, nok en gang kom den fra Carlos Bacca som dermed satte inn sitt 19. Seriemål i La Liga denne sesongen. Sevilla gjorde en god første omgang, og gikk til pause med en velfortjent 0-2 ledelse over Eibar. I den andre omgangen svarte Eibar tidlig. Federico Piovaccari ordnet 1-2 etter 51 minutter spill og det var skikkelig kamp igjen. Sevilla ga seg ikke å ville sikre seg en seier på bortebane. Jose Antonio Reyes ordnet 1-3 etter 64 minutter spill. Sevilla hadde videre kontroll på kampen og tok en ganske så grei borteseier mot Eibar som er i fritt fall.

Kampen endte med 1-3 seier til Sevilla. Eibar ligger som nummer 16 på tabellen. Sevilla for sin del klatrer dermed forbi Valencia på tabellen, og ligger dermed som nummer fire på tabellen.

Share