Bacca med nok en scoring som sikret seier

Sevilla ligger som nummer fem på tabellen, og ligger bare fire poeng bak Atletico Madrid som ligger på en fjerdeplass. Sevilla står med tre strake seire i La Liga den siste tiden, og ligger på fjerdeplass på formtabellen. Athletic Bilbao for sin del har kommet seg i gang igjen å ligger nå som nummer åtte på tabellen. Athletic Bilbao ligger på andreplass på formtabellen i La Liga, med 5-1-0 på de siste seks kampene i La Liga.

carlos baccaSevilla får en kjempestart på kampen. Aleix Vidal ordner allerede 1-0 til Sevilla etter tre minutter spill. Sevilla fortsetter å kjøre på i den første omgangen og bare 21 minutter ut i kampen kommer allerede 2-0 scoringen for Sevilla. Carlos Bacca er målscorer for Sevilla som dermed står med 17 seriemål på 29 seriekamper denne sesongen. Sevilla går til pause med en fortjent 2-0 ledelse over Athletic Bilbao. Den andre omgangen ble mye mer rolig enn den første omgangen var. Athletic Bilbao kom seg lettere fremover å fikk avsluttet angrepene, men Sevilla hadde god kontroll på kampen og klarte å dra i lang en sterk 2-0 seier mot Athletic Bilbao.

Kampen endte med 2-0 seier til Sevilla. Sevilla ligger som nummer fem på tabellen å puster lag som Valencia og Atletico Madrid i nakken. Athletic Bilbao ligger som nummer åtte på tabellen.

Share