Aubameyang scoret to da Dortmund vant

Hannover tok en sterk borteseier mot Dortmund i høst da de vant tilslutt 0-1. Hannover er i fryktelig dårlig form for tiden å står med 0-2-4 på de siste seks seriekampene i Bundesligaen. De er det nest svakeste laget i Bundesligaen for tiden.

Borussia Dortmund har kommet seg skikkelig i gang med sesongen, etter en trøblete start. Borussia Dortmund ligger som nummer 10 på tabellen. Dortmund har klatret skikkelig på bortetabellen den siste tiden. Dortmund ligger som nummer tre på formtabellen å står med 4-2-0 på de siste seks seriekampene i Bundesligaen.

pierre-emerick aubameyangHannover har vært det laget som har hatt mest føringen i den første omgangen og skapt mest fremover på banen. Borussia Dortmund tok ledelsen etter 19 minutter spill med Pierre-Emerick Aubameyang som satte inn sitt 11. Seriemål denne sesongen. Men Dortmund klarte ikke holde ledelsen lenge. Lars Stindl ordnet 1-1 rett etter en halvtime spill. Hannover får ikke noe god start på den andre omgangen. Leonardo Bittencourt pådro seg et gult kort bare fire minutter ut i den andre omgangen, og seks minutter klarte han å få sitt andre gule denne kampen og Hannover måtte fullføre kampen med ti mann. Dortmund tok ledelsen rett etterpå i kampen da Shinji Kagawa ordnet 1-2. Dortmund fortsatte å kjøre på å sørget for at det stod 1-3 etter 61 minutter spill nok et mål av Pierre-Emerick Aubameyang. Hannover gir seg ikke og Lars Stindl ordner dermed 2-3 etter 84 minutter spill.

Kampen endte med 2-3 seier til Borussia Dortmund. Hannover ligger som nummer 14 på tabellen etter tapet, mens Borussia Dortmund ligger fremdeles som nummer 10 på tabellen, men kan begynne å se seg oppover på tabellen.

Share