Arnautovic sikret poeng for Stoke

West Ham tok med seg et poeng fra det første oppgjøret mot Stoke denne sesongen. West Ham er ikke i noe god form, og har kollapset litt utover i sesongen, og har ikke tatt mange poeng på de siste kampene. West Ham står med fire tap på de siste seks kampene i Premier League, og er det nest svakeste laget etter de siste seks kampene i Premier League. Stoke for sin del har vært i god form, men de siste tre kampene i Premier League har endt med tre strake tap. Stoke og West Ham kjemper foreløpig om en niendeplass i Premier League denne sesongen, de de ligger med lik poengsum etter 31 serierunder.

marko arnautovicWest Ham får en kjempestart på kampen da Aaron Cresswell får et frispark i farlig posisjon og sender den rett i vinkelen. 1-0 til West Ham allerede etter syv minutter spilt av kampen. West Ham har vært det beste laget i den første omgangen å går til pause med 1-0 ledelse over Stoke. Stoke hang godt med i den andre omgangen å produserte flere sjanser enn det West Ham gjorde på hjemmebane. Stoke klarte tilslutt å få ballen i mål da Marko Arnautovic ordnet 1-1 fem minutter på overtid.

Kampen endte med 1-1 mellom West Ham og Stoke. West Ham og Stoke kjemper om en niende og tiendeplass i Premier League. West Ham har fremdeles niendeplassen foran Stoke som har tiendeplassen. Palace har også kommet i selskap med de to og er poenget bak på elleveplassen.

Share