Andy Carroll matchvinner mot Blackburn

Liverpool og Blackburn måtte vinne denne kampen. Liverpool for å få med se positivitet inn mot kampen mot Everton i FA Cupen, mens Blackburn for å prøve å redde seg i Premier League.

I den første omgangen var det Blackburn som gikk fremover og kontringene kom for Liverpool, som fikk 0-1 med Maxi Rodriguez etter 13 minutter.

Bare tre minutter senere kommer Liverpool fremover igjen, og får inn 0-2 med Maxi Rodriguez.

Etter 23 minutter blir Doni utvist, og Blackburn får straffe. Liverpool bestemmer seg for å bytte ut Flanagan som hadde hatt en dårlig start på kampen og satt innpå Bradley Jones. Han redder straffen fra Yakubu som er utrolig dårlig.

Men etter 35 minutter får Yakubu stå upresset og heade ballen i mål, det står 1-2 til pause mellom Blackburn og Liverpool.

I den andre omgangen får Blackburn en ny straffe og denne gang setter Yakubu ballen i mål, og gjør slik at det står 2-2 mellom Blackburn og Liverpool. Det var Yakubu sitt mål nummer 16 i serien.

Helt på slutten av kampen header Andy Carroll inn 2-3 til Liverpool og gjør slik at Liverpool vinner kampen. Denne kampen hadde rett og slett alt.

Share