Adam Szalai sikret nok en seier

Adam Szalai (2) og Yunus Malli scorte målene i kampen.

Greuther Fürth har vært litt bedre enn Mainz i starten på kampen. Men fremdeles har det ikke blitt noen scoringer i kampen mellom Greuther Fürth og Mainz 05. Lite å melde om 0-0 til pause mellom Greuther Fürth og Mainz. Kanskje vi får se en Nikola Djurdjic i den andre omgangen for Greuther Fürth.

I den andre omgangen bestemmer Greuther Fürth seg for å ta et bytte og inn kommer Nikola Djurdjic som har en fortid i Haugesund og Helsingborg. Men det er Mainz som tar ledelsen etter 53 minutter spill. 0-1 kom ved Adam Szalai. Yunus Malli setter ballen i mål etter 65 minutter for Mainz 05, som tar ledelsen 0-2 mot Greuther Fürth, nå ser det stygt ut for Greuther Fürth som rykket opp i år til Bundesligaen. Mainz fortsetter å overkjøre i kampen. 0-3 kommer etter 84 minutter spill. Nok en gang er det spissen. Adam Szalai som setter ballen i mål.

Kampen endte med 0-3 seier til Mainz som tar en sterk borteseier. Greuther Fürth sliter langt nede på tabellen, og kommer nok til å rykke ned. Greuther Fürth ligger fremdeles nederst på tabellen, mens Mainz ligger nå på en 5. Plass i Bundesligaen.

Mainz 05

Share