Aalesund med sterk borteseier i Oslo

Vålerenga har hatt en god åpning på årets sesong. Vålerenga ligger som nummer tre på tabellen. Vålerenga har vært det beste hjemmelaget denne sesongen å står med full pott på hjemmebane denne sesongen. Vålerenga har slått Strømsgodset 3-1 og Haugesund 2-0 på hjemmebane. Aalesund har hatt en fryktelig start på årets sesong. Aalesund ligger helt nederst i Tippeligaen etter fire serierunder. Aalesund har sluppet inn hele 13 seriemål denne sesongen.

ålesundVålerenga har vært det laget med flest avslutninger i den første omgangen, men det er Aalesund som hatt flest skudd på mål i den første omgangen. Aalesund spilte en god første omgang og var fullt på høyde med Vålerenga i hele den første omgangen. Etter 42 minutter spill kom scoringen for Vålerenga. Niklas Gunnarsson stanget inn 1-0 til Vålerenga. Vålerenga gikk dermed til pause med 1-0 ledelse over Aalesund. Vålerenga fikk mer problemer i den andre omgangen og etter 76 minutter spill kom 1-1 scoringen. Leke James scoret dermed sitt første seriemål for sesongen. Bare fem minutter etterpå kom 1-2 scoringen til Aalesund. Sakari Mattila ordnet 1-2 til Aalesund.

Kampen endte med 1-2 seier til Aalesund. Vålerenga ligger som nummer tre på tabellen. Aalesund klatret dermed en plass på tabellen fra 16. Plass til 15. Plass.

Share