9. West Bromwich

West Bromwich imponerte vel mest i fjor som lag. De var spådd en tøff nedrykkskamp i Premier League, men endte tilslutt opp med en 8. Plass på tabellen. Steve Clark hadde en kjempestart på managerkarrieren sin da han slo Liverpool i åpningskampen hele med 3-0. Han dro senere til Anfield for å spille mot Liverpool der også. Der gikk West Bromwich og Steve Clark sin menn av med nok en seier, denne gangen 0-2.

Ben Foster er nok førstevalget til Steve Clark dette året også. Han er en utrolig viktig spiller for dette West Bromwichlaget. Samtidig er han vel England sin andre eller tredjekeeper. Boas Myhill er nok soleklar andrekandidat mellom målet til West Bromwich i år også. Ben Foster var jo andre og tredjekeeper i Manchester United i sin tid, men klarte aldri å slå helt igjennom som førstekeeper for Manchester United, som har hatt mange gode førstekeepere de siste årene i mål.

Goran Popov er nok en gang hentet på lån fra Dynamo Kiev. Han var i West Bromwich i fjor også, spilte utrolig godt for West Bromwich da også. Jonas Olsson er den store svensken som er midtstopper på dette laget, han også kommer til å være viktig for West Bromwich dette året. West Bromwich vil nok kjempe like høyt på tabellen som de gjorde i fjor, og da må de nok være heldige med å ikke få for mange skader i løpet av sesongen. Liam Ridgewell er en utrolig god spiller i forsvaret han også. Samtidig har West Bromwich litt bredde i troppen sin.

Midtbanen til West Bromwich er det vel kanskje et lite spørsmålstegn med. Chris Brunt er en fantastisk spiller, en del skadet i fjor, men klarte også å score 2 mål for West Bromwich, han er samtidig kaptein på dette West Bromwichlaget. De har mistet en del gode midtbanespillere til andre klubber. Youssouf Mulumbu blir nok en utrolig viktig spiller for dette West Bromwichlaget, en utrolig viktig midtbanespiller denne sesongen.

Angrepsplass har West Bromwich alltid litt å stille med. Romelu Lukaku er tilbake i Chelsea. Men de har kjøpt i Nicolas Anelka, får de han i gang kan han fort score en del mål han. Shane Long scoret 8 seriemål i fjor for West Bromwich å kommer nok til å være en utrolig viktig spiller også i år for West Bromwich. Peter Odemwingie er det mange spørsmål rundt, blir han, drar han? Får håpe for Markus Rosenberg sin del at han klarer å få inn en scoring, slik at han åpner målkontoen sin i Premier League.

Spillere inn: Nicolas Anelka, Goran Popov(lån)

Spillere ut: Jerome Thomas, Gonzalo Jara, Marc-Antoine Fortune, Zoltan Gera, Scott Allen

West Bromwich

Share