9. plass i Serie A: Cagliari

Cagliari endte som nummer 11 i fjor i Serie A, og kommer litt høyere oppover på tabellen i år tror vi. Ivo Pulga har vært manager for Cagliari i 1 år, og jeg tror han kommer til å få et godt år som manager for Cagliari i årets sesong. Cagliari har vel vært den klubben som har vært minst på overgangsfronten. De har bare fått inn en spiller, samtidig de har fått tre spillere ut.

Michael Agazzi er førstekeeper for dette Cagliarilaget. Han har stått 111 seriekamper for Cagliari. Han er nok førstevalget i mål for Cagliari i år også. Andrekeeper for Cagliari i år blir vel en keeper som Vlada Avramov. Han har bare stått i 7 seriekamper for Cagliari, men han er en ganske grei andrekeeper for Cagliari sin del. Riccardo Anedda er nok tredjekeeper for Cagliari. Cagliari har tre keepere som kan kjempe mot hverandre angående keeperplassen, noe som er utrolig bra i en slik klubb.

Francesco Pisano scoret 1 seriemål i fjor for Cagliari, han er en god forsvarspiller for Cagliari. Davide Astori er nok en av de viktigste spillerne i den bakerste rekken for Cagliari. Han er en god spiller. Han har spilt 140 kamper og han har scoret 3 mål for Caligari. Han har spilt 5 landskamper også for Italia samtidig har en 1 landslagsmål for Cagliari.

Midtbanen til Cagliari kan bli utrolig interessant å se på. Radja Nainggolan scoret 2 seriemål i fjor for Cagliari. Albin Ekdal, Daniele Dessena og Daniele Conti blir også utrolig viktige spiller for dette Cagliarilaget. De må score en del mål fra sin midtbaneposisjon om de skal komme seg litt oppover på tabellen som jeg tror de klarer. Samtidig må nok spissene være på sitt beste i år om alt skal gå Cagliari sin vei. Daniele Conti scoret 3 seriemål i fjor for Cagliari og Daniele Dessena scoret også 3 seriemål i fjor for Cagliari, så de må nok være på samme høyde, kanskje score noen flere mål om Cagliari skal oppover på tabellen.

Marco Sau scoret 12 seriemål for Cagliari i fjor, og er nok en spiller som må score mest mulig. Men i fjor scoret han 12 seriemål for sesongen for Cagliari. Mauricio Pinilla scoret 7 seriemål for Cagliari i fjor og er også en viktig spiller som spiss for dette Cagliarilaget. Victor Ibarbo scoret 6 seriemål i fjor for Cagliari, mens Nene scoret 3 seriemål i fjor for Cagliari.

Spillere inn: Oikonomou
Spillere ut: Dametto, Thiago Ribeiro, Piredda

Cagliari

Share