9. Freiburg

Freiburg endte i fjor som nummer 5 på tabellen. Tror nok Freiburg får det litt tøffere i år enn de hadde det i fjor. I fjor var de bare en seier unna i siste kamp å komme seg på 4. Plass slik de kunne fått prøvd å kvalifisert seg til Champions League. Christian Streich er manager for Freiburg. Han har gjort det veldig bra som manager for Freiburg. Freiburg har imponert utrolig mye under hans ledelse i klubben.

Freiburg har tre keepere i troppen sin noe som kan gjøre konkurransen om førstekeeper til veldig interessant. Oliver Baumann, Daniel Batz og Alexander Schwolow. Alexander Scholow har skrevet under ny kontrakt med Freiburg. Kontrakten strekker seg over 4 år. Fremt il 2017. Oliver Baumann fikk spille alle kampene i fjor i Bundesligaen og han er 22 år gammel. Daniel Batz er 21, mens Alexander Schwolow er 20 år gammel.

Forsvaret til Freiburg er så å si det samme i fjoråret. Beg Ferati har dratt til Sion. Mens Freiburg har fått tak i to forsvarsspillere som skal bidra bakover på banen. Spillere som Gelson Fernandes og Christopher Jullien er hentet til klubben. Vegar Eggen Hedenstad spiller på Freiburg å neste sesong får han lov også å spille i Europa League, noe som kan bli interessant.

Midtbanen til Freiburg er helt annerledes. Cedric Makiadi har dratt til Werder Bremen. Jan Rosenthal har dratt til Frankfurt. Mens de har mistet spillere som Max Kruse og Johannes Flum. De har hentet inn spillere som Admir Mehmedi, Francis Coquelin på lån fra Arsenal. Samtidig har de hentet inn Vaclav Pilar. Jonathan Schmid er midtbanespiller og er nok en av de viktigste spillerne på dette laget. I fjor scoret Schmid hele 11 seriemål fra sin midtbaneposisjon. Det var bare Max Kruse som scoret like mange mål for Freiburg, å nå har han dratt til Borussia Mönchengladbach.

Nysigneringen på topp Mike Hanke blir nok en viktig spiller for dette Freiburglaget. Han får nok spille enten sammen med Sebastian Freis, eller så blir Sebastian Freis satt på benken. Sebastian Freis scoret i fjor bare 1 seriemål for Freiburg, noe som er litt for dårlig når du spiller på det femte beste laget i Bundesligaen. Vi får satse på at Mike Hanke kan nå et høyere toppnivå å score flere mål enn det han gjorde for Borussia Mönchengladbach.

Spillere inn: Admir Mehmedi, Francis Coquelin, Gelson Fernandes, Christopher Jullien, Vaclav Pilar, Mike Hanke

Spillere ut: Beg Ferati, Cedric Makiadi, Jan Rosenthal, Anton Putsilo, Ezequiel Calvente, Johannes Flum, Max Kruse, Marc Lais, Daniel Caligiuri, Ivan Santini, Garra Dembele, Erik Jendrisek

Freiburg

Share