8. plass i Serie A: Udinese

Udinese endte i fjor som nummer 5 og har nok en av de viktigste spillerne i Serie A. Antonio Di Natale scoret 23 seriemål i fjor for Udinese, og blir nok en utrolig viktig spiller for Udinese i år. Francesco Guidolin har vært manager i Udinese i hele 3 år. Han har gjort en god jobb med dette Udineselaget.

Udinese har hentet inn 3 keepere til klubben også. Så kan bli utrolig spennende å følge hvem som blir førstekeeper i årets sesong. Vanskelig å si hvem som er den nye førstekeeperen. Ivan Kelava, Wojciech Pawlowski og Francesco Benussi er de tre andre keeperne som har kommet inn igjen. Francesco Benussi kan fort bli førstekeeperen, eller så blir det Wojciech Pawlowski som blir førstekeeper i løpet av sesongen. Er vel den posisjonen som kan bli mest interessant å følge.

Allan spilte 36 seriekamper i fjor for Udinese og er nok en utrolig viktig spiller for dette Udineselaget. Maurizio Domizzi har spilt 55 seriekamper for Udinese, men har scoret 2 seriemål for Udinese, men han har ikke fått så mange kampene for Udinese på de årene han har vært der. Han har blitt samtidig 33 år gammel, og har begynt å kommet opp i årene. Andrea Coda er en spiller også som kan bli gøy å følge, klarer han å spille seg inn på Udinese sitt lag igjen, han ble utlånt fra Udinese til Parma i fjor.

Roberto Pereyra scoret 5 seriemål i fjor for Udinese, og må nok kanskje score enda flere om de skal komme seg høyere på tabellen. Udinese tror jeg skal få slite litt mer enn de gjorde i fjor. Giampiero Pinzi må nok score den del mer mål han også om Udinese skal komme høyere på tabellen. Han scoret vel bare 3 seriemål i fjor, men kan nok score noen flere i løpet av denne sesongen.

Antonio Di Natale scoret 23 seriemål i fjor for Udinese, og er nok en utrolig viktig spiller for dette Udineselaget. Han må score utrolig med mål for at Udinese skal være høyt oppe på tabellen i årets sesong. Luis Muriel scoret 11 seriemål for Udinese i fjor og han er utrolig viktig han også. De to på topp scoret 34 seriemål i fjor for Udinese, så kan bli spennende å se hvor mange mål de to scorer i årets sesong. De har nok flere spisser, men det er de to som må prestere ganske så bra for Udinese om de skal komme høyt oppe på tabellen.

Spillere inn: Medina Miranda, Mazzarani, Fernandes, Alhassan, Caballero(lån) Vydra, Verre, Lopez, Benussi
Spillere ut: Padelli, Mori, Koprivec, Gerardi, Benatia, Angella, Faraoni, Fabbrini, Jaime

Udinese

Share