8. Plass i Bundesliga 2015/16: Frankfurt

Frankfurt hadde en god sesong i fjor der de endte høyt oppe på tabellen. Frankfurt hadde en dårlig periode i slutten av sesongen og endte tilslutt opp som nummer ni på tabellen. Frankfurt scoret mye mål i fjor, men var også et lag som slapp inn forferdelig mye mål i løpet av sesongen. Frankfurt scoret 56 seriemål totalt i fjor. Frankfurt var verre bakover der de slapp inn så mye som 62 seriemål på 34 seriekamper, det er nesten to mål i snitt baklengs pr. Kamp.

kevin trappKevin Trapp var førstekeeper i fjor for Frankfurt og spilte de fleste seriekampene. Kevin Trapp spilte 22 seriekamper i fjor for Frankfurt. Han er ikke i Frankfurt lengre og har signert for PSG. Felix Wiedwald er også borte fra Frankfurt fra denne sesongen. Frankfurt har kvittet seg med tre keepere denne sesongen, og har fått inn to til. De har tre keepere igjen nå og det blir spennende å se hvem som får keeperplassen. Heinz Lindner har vært keeper for Austria Wien de siste fem sesongene og har spilt mange kamper. Han har 156 seriekamper for Austria Wien. Det kan bli fort han som blir førstekeeper for Frankfurt denne sesongen. Emil Balayev og Yannick Zummack blir andre og tredjekeeper tipper vi.

Forsvaret til Frankfurt var involvert i mange mål i fjor. Alexander Madlung var den spilleren som scoret flest mål fra sin forsvarsposisjon i fjor. Madlung spilte kun 22 seriekamper i fjor, men scoret fire seriemål for Frankfurt. Marco Russ var også en spiller som gjorde sine saker godt i forsvar i fjor. Marco Russ spilte 26 seriekamper totalt, det ble to seriemål og tre målgivendepasninger. Bastian Oczipka er også en spiller som hadde en god sesong i fjor. Han hadde flest kamper for Frankfurt i forsvarsleddet i fjor. Han spilte 30 seriekamper totalt, der det ble et seriemål og fire målgivendepasninger.

stefan aignerFrankfurt hadde sine midtbanespillere som var gode i fjor og den viktigste spilleren på midtbanen i fjor var nok Stefan Aigner som scoret hele ni seriemål på 28 seriekamper. Stefan Aigner har vært i Frankfurt siden 2012, der han hår fått spilt rikelig med kamper. Han har fått spilt 83 seriekamper for Frankfurt og scoret 21 seriemål totalt. Marc Stendera hadde en god sesong i fjor der han scoret tre seriemål på 26 seriekamper, han var også involvert i en god del målgivendepasninger og la fem målgivendepasninger.

Frankfurt hadde toppscoreren i Bundesligaen i fjor. Alexander Meier spilte kun 26 seriekamper i fjor og scoret totalt 19 seriemål. Meier gjorde sakene sine godt i fjor men er ikke aktuell for det tyske landslaget. Han har spilt 294 seriekamper for Frankfurt i karrieren og har klart å kommet seg over 100 seriemål totalt. Meier har scoret 101 seriemål for Frankfurt. Meier har blitt 32 år gammel og har rikelig med erfaring men er en spiss som har vært god i mange sesongen for Frankfurt. Haris Seferovic spilte 32 seriekamper i fjor for Frankfurt der han scoret ti seriemål og la fem målgivendepasninger.

Armin Veh har tidligere vært manager i Frankfurt der han har gjort det ganske så bra. Han var der i perioden mellom 2011 og 2014. Etter 2013/14 sesongen bestemte han seg for å prøve seg som manager i Stuttgart. Armin Veh fikk en dårlig periode som manager i Stuttgart. Han fikk bare være manager i 13 kamper for Stuttgart før han fikk sparken. I Stuttgart ble det bare ni poeng på 13 kamper. Nå har han bestemt seg for å ta over Frankfurt igjen som han forlot foran 2014/15 sesongen.

Spillere inn: David Abraham, Luc Castaignos, Vaclar Kadlec, Heinz Lindner, Stefan Reinartz

Spillere ut: Nelson Valdez, Kevin Trapp, Lucas Piazon, Felix Wiedwald

alexander meierVi tror at Alexander Meier vil være den viktigste spilleren for Frankfurt denne sesongen. Alexander Meier scoret 19 seriemål på 26 seriekamper og ble toppscorer i Bundesligaen i fjor. Meier har aldri fått en landskamp for Tyskland og mange mener han ikke passer inn i Tyskland. Fordelen for Frankfurt da er at de slipper å tenke på at han kommer tilbake fra landslagssamling med skader. Meier kan også spille offensivt midtbanespiller.

Vi tror at Frankfurt får nok en god sesong i Bundesligaen. I fjor scoret de voldsomt mye fremover, men de slapp inn mye bakover. Frankfurt har Alexander Meier som gjorde en god sesong i fjor og han kan bli en viktig mann denne sesongen også. Frankfurt ender dermed på en 8. Plass på tabellen.

Share