8. Borussia Mönchengladbach

Borussia Mönchengladbach ble nummer 8 i fjorårssesongen i Bundesliga å kommer nok til å kjempe likt høyt oppe i dette året. Lucien Favre er manager for Borussia Mönchengladbach. Det har han vært nå siden februar 2011. Han har gjort det veldig bra med Borussia Mönchengladbach. De har vært høyt oppe på tabellen de siste årene å kjempet om gode plasseringer.

Marc-Andre ter Stegen fikk spille alle kampene i fjor til Borussia Mönchengladbach og er en kjempegod keeper for dette Borussia Mönchengladbachlaget. Janis Blaswich og Christopher Heimeroth blir nok andrekeeper og tredjekeeper i årets sesong. Marc-Andre ter Stegen er en utrolig god førstekeeper for dette Mönchengladbachlaget å kommer til å bidra at Borussia Mönchengladbach holder mye nullen i løpet av sesongen.

Matthias Zimmermann er klar for Sandhausen. Niklas Dams er heller ikke i Borussia Mönchengladbach mer, han har dratt til Servette i Sveits. Oscar Wendt er svensk og er en av de viktigste spilleren baki forsvaret til Borussia Mönchengladbach. Scoret 1 seriemål i fjor for Mönchengladbach, men er veldig solid bakover på banen. Martin Stranzl er den baki forsvaret som er best offensivt. I fjor scoret han hele 4 seriemål for Borussia Mönchengladbach.

På midtbanen har de også mistet noen spillere, samtidig har de fått inn noen nye spillere til klubben. Alexander Ring er solgt til Kaiserslautern, mens Tolga Cigerci er solgt til Wolfsburg. Yuki Otsu er også borte fra dette Borussia Mönchengladbachlaget, han er nå i VVV-Venlo. Håvard Nordtveit spiller for dette Borussia Mönchengladbachlaget, og han har gjort en solid innsats for Mönchengladbach de årene han har vært der. I fjor fikk han sin første scoring også for klubben i siste seriekamp mot selveste Bayern München. Samtidig har de signert spillere som Raffael og Max Kruse til klubben.

Borussia Mönchengladbach har samtidig mistet litt angrepsspillere også. Igor de Camargo er solgt til Standar Liege. Mens Mike Hanke som scoret 5 seriemål i fjor for Borussia Mönchengladbach har kommet til Freiburg. Får håpe for Borussia Mönchengladbach sin del at en spiller som Luuk de Jong scorer mer enn 6 seriemål som han gjorde i fjor. Satser på at han kommer seg opp på 10-15 seriemål.

Spillere inn: Max Kruse, Raffael

Spillere ut: Matthias Zimmermann, Niklas Dams, Alexander Ring, Tolga Cigerci, Yuki Otsu, Igor de Camargo, Mike Hanke

Borussia Monchengladbach

Share