7. Stuttgart

Stuttgart endte som nummer 12 i fjorårssesongen, noe som var utrolig skuffende for Stuttgart, men i år kommer de nok en del høyere på tabellen. Stuttgart kom seg til cupfinalen i Tyskland. Der tapte de finalen mot Bayern München. Stillingen ble 3-2. Bruno Labbadia har vært manager for Stuttgart siden desember 2010. Han har vært manager for klubben i 2 og et halvt år. Han har ikke klart å tatt mer enn 43 % seire med Stuttgartlaget sitt.

Sven Ulreich spilte alle kampene i fjor for Stuttgart i mål og er vel soleklart førstekeeper i mål for Stuttgart. Andre Weis har dratt fra Stuttgart og er klar for Ingolstadt. Marc Ziegler skal få kamp med Kevin Müller om hvem som blir andrekeeper i klubben. Keeperplassen kan bli spennende å følge, men det er mer med dette laget som kommer til å prestere kjempebra i løpet av sesongen.

Forsvaret til Stuttgart blir nok litt svekket denne sesongen. Med Francisco Rodriguez og Tim Hoogland. America og Schalke 04 har hentet opp de to. Serdar Tasci må nok stå skikkelig frem denne sesongen for Stuttgart. Det samme må nok en spiller som Arthur Boka.

Midtbanen har Stuttgart fått inn to nye spillere, men samtidig har de fått unna en del spillere. Mamadou Bah er frigitt fra Stuttgart. Raphael Holzhauser er på utlån til Augsburg slik han kan få litt mer spilletid. William Kvist som er en sentralspiller på det Danskelandslaget er en viktig spiller for dette Stuttgartlaget. Martin Harnik hadde en fantastisk åpning på sesongen i fjor. Der han scoret bra med mål. Han sluttet sesongen og hadde scoret 6 seriemål for Stuttgart i 12/13 sesongen i Bundesligaen. Christian Gentner og Ibrahima Traore er også to viktige spillere for midtbanen til Stuttgart. Toppnivået dere er ganske høyt, holder de skadefri kan det bli interessant å følge for høyt Stuttgart kan gå på tabellen.

Spissplassen til Stuttgart i år blir litt mer spesiell også. Vedad Ibisevic som scoret 15 seriemål for Stuttgart i fjor, kan fort få en makker på topp i år som også kan å score mål, nemlig Mohammed Abdellaoue. Mohammed Abdellaoue spilte i fjor for Hannover der han scoret 8 ganger, men i fjor var samtidig Moa veldig mye skadet. Shinji Okazaki scoret bare et mål i fjor for Stuttgart og er solgt til Mainz.

Spillere inn: Mohammed Abdellaoue, Moritz Leitner, Marco Rojas, Kevin Müller

Spillere ut: Andre Weis, Francisco Rodriguez, Tim Hoogland, Zdravko Kuzmanovic, Mamadou Bah, Kevin Stöger, Raphael Holzhauser, Federico Macheda, Shinji Okazaki

Stuttgart

Share