7. plass i Serie A: Roma

Roma endte i fjor som nummer 6 i Serie A. Roma har mistet sin beste keeper. Maarten Stekelenburg har dratt fra Roma og er nå klar for Fulham. Roma har mistet Roma må nok jobbe hardt for å komme seg opp til Champions Leagueplass, det er de et litt langt stykke unna for tiden. Rudi Garcia er ny manager for Roma i år, og det blir interessant å følge Roma denne sesongen, siden de har ny manager.

Bogdon Lobont og Lukasz Skorupski blir spennende å følge hvem av disse to som blir førstekeeper i årets sesong. Bogdon Lobont har vært andrekeeper bak Maarten Stekelenburg, men det spørs om han får førstekeeperplassen fordi. Han har spilt 22 seriekamper for Roma. Mens Lukasz Skorupski er en keeperen som nylig har kommet dit. Han er en viktig spiller siden konkurransen mellom keeperne.

Forsvarsplassen til Roma er utrolig interessant å følge. Roma har fått inn en nysignering til Roma. Maicon er ny i troppen til Roma. Han er høyreback og han kommer nok til å bli en av de beste spillerne for Roma i årets sesong, hvis han holder seg skadefri. Leonardo Castari er en spiller som scoret 1 seriemål i fjor for Roma. Han er en god spiller for dette Romalaget. Nicolas Burdisso scoret 1 seriemål i fjor for Roma, han også er en god spiller å ha på dette laget.

Marquinho har spilt 40 kamper for Roma i fjor, og scoret 6 mål for Roma  i fjor. Han scoret 4 seriemål i serien. Miralem Pjanic scoret 3 seriemål for Roma i fjor. De må nok score litt flere mål for Roma om Roma skal komme oppover på tabellen. Daniele De Rossi har spilt 306 kamper for Roma og har scoret 33 mål for Roma. Samtidig har han spilt hele 90 landskamper for Italia, noe som er utrolig imponerende. Han har vært utrolig interessant på overgangsfronten også. Manchester City har hatt lyst på han veldig lenge. Gervinho er hentet inn for Roma, det kan bli en interessant signering for dette Romalaget, som har handlet ganske bra denne sesongen. Tror Gervinho kan slå gjennom i Romatrøya.

Roma har noen gode spisser som virkelig kan å score mål også. Pablo Osvaldo scoret 16 seriemål i fjor for Roma, noe som var imponerende men nå er han solgt til Southampton. Erik Lamela scoret 15 seriemål i fjor for Roma og er nok den spilleren som må gjøre det meste av jobben for Roma i årets sesong. Francesco Totti spiller enda i Roma, men får vel en trenerrolle også. Totti scoret 12 seriemål i fjor for Roma noe som er utrolig imponerende. Mattia Destro scoret 6 seriemål i fjor for Roma som spiss.

Spillere inn: Jedvaj, Benatia, Skorupski, Di Mariano, Strootman, Maicon, De Santctis, Gervinho
Spillere ut: Stekelenburg, Tachtsidis, Piscitella, Politano, Viviani, Antei, Verre, Lopez, Perrotta, Marquinho, Osvaldo

Roma

Share