7. Plass i Premier League 2015/16: Tottenham

Tottenham hadde en variabel sesong i fjor også, men de tok seg sammen og endte tilslutt som nummer fem på tabellen. Tottenham slipper dermed å kvalifisere seg til Europa League neste sesong. Tottenham har noe bra på gang og har spillerne til å kjempe om en Champions League-plass. Tottenham har mange spillere som har x-faktoren i laget. Harry Kane er en av de som presterte fantastisk i fjor. Han scoret nest mest mål i Premier League, og han fikk sin skikkelige kamp i starten av november da han fikk starte en kamp for Tottenham. Tottenham kom så langt som finale i Ligacupen også der gikk de på et tap mot Chelsea og klarte dermed ikke å få noe trofe i fjorårssesongen heller.

hugo llorisKeeperplassen til Tottenham var Hugo Lloris sin. Hugo Lloris hadde en sterk sesong i fjor, der han hadde mange matchvinnende redninger. Han reddet Tottenham mange ganger i fjor. Hugo Lloris spilte 35 seriekamper i fjor for Tottenham, men måtte slite en periode med skade. Michel Vorm dro fra Swansea for å være andrekeeper for Tottenham. Vorm fikk noen kamper i mål for Tottenham. Vorm spilte fire seriekamper for Tottenham i fjor.

Tottenham har forsterket seg i forsvaret. Tottenham har skaffet seg en spiller som Toby Alderweireld som var i fjor på utlån i Southampton fra Atletico Madrid. Toby Alderweireld er en god høyreback og han kan også brukes som midtstopper. Alderweireld vil gi Kyle Walker kamp om høyrebackplassen denne sesongen. Younes Kaboul har Tottenham kvittet seg med foran denne sesongen. Danny Rose fikk spille de fleste kampene på venstrebacken denne sesongen. Rose fikk spille 28 seriekamper i fjor og var involvert i tre scoringer og fire målgivendepasninger. Ben Davies spilte 14 seriekamper for Tottenham i fjor. Kyle Walker fikk 15 kamper for Tottenham i fjor, da han var får det meste på sidelinjen da han var skadet i store deler av sesongen. Jan Vertonghen og Eric Dier spilte de fleste kampene for Tottenham i fjor. Vertonghen fikk 32 seriekamper i fjor mens Eric Dier fikk 28 seriekamper i fjor. Federico Fazio spilte 20 seriekamper for Tottenham i fjor i sin debutsesong.

christian eriksenMidtbanen til Tottenham har vært bred over lengre tid. De har kvittet seg med Paulinho foran årets sesong. Paulinho spilte ikke mer enn 15 seriekamper i fjor for Tottenham. De mest brukte sentralt på midtbanen i fjor for Tottenham var Moussa Dembele, Nabil Bentaleb og Ryan Mason. Ryan Mason fikk flest kamper for Tottenham, hele 31 i tallet. Ryan Mason fikk en scoring og tre målgivendepasninger. Bentaleb scoret ikke et eneste mål på de 26 seriekampene, mens Dembele scoret et fra sin midtbaneposisjon. De tre spillerne bak Harry Kane var de spillerne som gjorde sakene sine godt fremover i fjor. Erik Lamela spilte mange kamper i fjor. Lamela fikk 33 seriekamper, det ble kun to scoringer, men han la for det meste målgivendepasninger der ble det hele syv. Christian Eriksen hadde også en god sesong der han spilte alle kampene fot Tottenham. Eriksen scoret på mye i fjor og scoret totalt ti mål totalt, mens Chadli gjorde det enda bedre og scoret elleve mål på 35 seriekamper, Chadli la også flere målgivendepasninger enn Eriksen i løpet av sesongen, der det ble fem mot to.

harry kaneAngrepsplassen til Tottenham går til Harry Kane som hadde en sterk sesong i fjor der han spilte 34 seriekamper, han kom fra benken i mange kamper i starten på sesongen. Harry Kane klarte å banke inn 21 seriemål i fjor for Tottenham og han la fire målgivendepasninger. Harry Kane hadde en fantastisk sesong for Tottenham i fjor. Roberto Soldado har ikke hatt noen fantastisk tid i Tottenham i fjor ble det 24 seriekamper men det ble kun en scoring og en målgivendepasning. Emmanuel Adebayor er varierende vært eneste år i fjor fikk han noen kamper, men imponerte ikke i det hele tatt og fikk tilslutt 13 seriekamper, hvor det ble to scoringer og en målgivendepasning.

Mauricio Pochettino har vært manager siden 2009, han startet managerkarrieren sin i Espanyol, der han var manager i mange sesonger. Det var ikke noen høy seiersprosent Pochettino hadde i Espanyol. Etter Espanyol bestemte han seg for å prøve noe nytt derfor gikk turen til England og Southampton. Han var manager for Southampton kun i en sesong men han gjorde det godt den sesongen. Southampton gjorde det godt og det var mange spillere inkludert manageren som var på vei bort etter den sesongen i Southampton. Første sesongen i Tottenham ble det mange kamper for Mauricio Pochettino som manager hele 57 kamper ble det i løpet av sesongen. Seiersprosenten var grei som manager for Tottenham med en sum på nesten 51 %.

Spillere inn: Kevin Wimmer (Cologne), Kieran Trippier (Burnley), Toby Alderweireld (Atletico Madrid)

Spillere ut: Jordan Archer frigitt, Cristian Ceballos frigitt, Bongani Khumalo frigitt,
Paulinho (Guangzhou Evergrande), Lewis Holtby (Hamburg), Etienne Capoue (Watford), Younes Kaboul (Sunderland), Benjamin Stambouli (Paris Saint Germain)

erik lamelaVi tror at Harry Kane vil være den viktigste spilleren for Tottenham også denne sesongen. Tottenham trenger en mann som kan score mål og det kan Harry Kane. Hele 21 seriemål i fjor på 34 seriekamper, det er gode tall for en så ung gutt som Harry Kane. Vi tror også at Erik Lamela vil være den som får sitt gjennombrudd denne sesongen for Tottenham. Lamela har ikke vært fryktelig god de to sesongene han har vært i Tottenham, men i år blir sesongen der han scorer flere mål og legger like mange målgivendepasninger. Han vil bli en viktig mann for Tottenham denne sesongen.

Vi tror at Tottenham får en skuffende sesong i år. Tottenham skal få en tøff sesong med de signeringene de har fått tak i denne sesongen. Tottenham har fått bort litt spillere som ikke har hatt sjans til å få spilletid. Vi tror at Tottenham får en skuffende 7. Plass denne sesongen.

Share