7. Malaga

Malaga endte i fjor som nummer 6 på tabellen, tror de faller en plass i år på tabellen, men tror fremdeles de kjemper ganske så høyt oppe på tabellen. Malaga skulle være et lag som skulle utfordre lag som Barcelona og Real Madrid, men klarte ikke i nærheten det. De fikk heller straff for at de hadde kjøpt for mye spillere, og har brutt fair-play reglene. Bernd Schuster har tatt over som Malagamanager etter at Manuel Pellegrini dro for å overta Manchester City. Bernd Schuster har vært manager for Real Madrid som han var for et år. Han er en manager som kan gjøre det bra i Malaga, men han får ikke kjøpe noe spesielt. Malaga får samtidig ikke delta i noe Europasluttspill, neo som er kjipt for dette Malagalaget.

Keeperplassen til Malaga kan fort tilhøre Wilfredo Caballero han har stått i mål for Malaga i 79 kamper siden 2011 og han er nok førstekeeperen på dette Malagalaget. Andrekeeperen for Malaga i år blir nok Idriss Carlos Kameni, han fikk spille 12 kamper for Malaga i fjor i mål. Han har samtidig spilt utrolig mange landskamper for Kamerun. Han har spilt 70 landskamper som keeper for Kamerun, noe som er utrolig mange landskamper.

Forsvaret til Malaga blir sentralt denne sesongen. Weligton Oliveira er kaptein for Malaga, han har vært i Malaga siden 2008. Han har spilt for Malaga i hele 5 år, samtidig har han spilt 138 kamper for Malaga og scoret 8 mål. Han var der på lån i 2007/08 sesongen da han fikk spille alle 38 seriekampene for Malaga. Jesús Gámez er visekaptein, han har spilt 238 kamper for Malaga siden 2005 og er en utrolig viktig spiller for dette laget.

Duda er en viktig spiller for midtbanen til Malaga, han har spilt 96 kamper for Malaga og scoret 11 mål for Malaga, han blir en viktig spiller for Malaga. Ignacio Camacho har spilt 61 kamper for Malaga og scoret 3 mål, han også er en sentral spiller for dette Malagalaget, han er en spiller som er utrolig viktig for dette Malagalaget. Han har stått fram som en god spiller for Malaga, samtidig har Malaga mistet Isco i år til Real Madrid som vil spille Champions League og som bør være på et lag som kan vinne trofe.

Roque Santa Cruz må nok score flere mål i år om de skal komme langt oppe på tabellen. Han scoret 9 seriemål i fjor for Malaga, men må nok fort scoret 15-20 seriemål om Malaga skal klare å være rundt samme plass som de var i fjor. Juanmi har ikke spilt så mange kampene i Malaga, men får satse på at han får end del i år, samtidig som at han klarer å notere seg for noen scoringer for dette Malagalaget.

Spillere inn: Pawlowski(lån), Recio, Flavio, Ruben, Juanmi
Spillere ut: Julio Baptista, Javier Saviola, Cala(lån) Demichellis, Lucas Piazon, Isco, Joaquin, Toulalan

Malaga

Share