6. plass i Serie A: Lazio

Lazio endte i fjor som nummer 7 på tabellen, og jeg tror nok at de kommer litt oppover på tabellen. Lazio har to utrolige viktige spillere i troppen sin, spillere som Miroslav Klose og Hernanes er de to viktigste spillerne på laget til Lazio. Vladimir Petkovic har vært manager for Lazio i et år. Som Laziomanager så har han vært manager i 57 kamper. Lazio står med 30 seire på de 57 kampene. Blir gøy å se om Lazio kan være med å kjempe høyt oppe på tabellen, slik at kanskje de kan ta en Europa Leagueplass eller Champions Leagueplass.

Federico Marchetti er førstekeeper for dette Laziolaget. Han er en utrolig god keeper, og har spilt 64 kamper for Lazio, den perioden han har vært der. Mens han Albano Bizzarri er andrekeeper i Lazio. Han har spilt 12 seriekamper for Lazio. Han har vært i Lazio i 4 år nå, men har bare fått 12 kamper på 4 år, men han er en utrolig god andrekeeper for dette Laziolaget.

Giuseppe Blava scoret 1 seriemål for Lazio i fjor. Michaël Ciani har vært i Lazio i et år nå. 32 kamper har han for Lazio, mens han har scoret 1 mål. Michaël Ciani spilte 18 seriekamper i fjor for Lazio, mens han scoret 0 seriemål for Lazio, får satse på at han får sitt første mål for Lazio neste sesong. Giuseppe Biava spilt 110 kamper for Lazio, samtidig har han notert seg for 5 scoringer for Lazio. Han er en utrolig god spiller.

Hernanes er vel en av de viktigste spillerne på laget. Han er en utrolig god spiller, og han noterte seg for 11 seriemål i fjor for Lazio. Hernanes har spilt 101 seriekamper for Lazio, og har scoret 30 seriemål for Lazio. Antonio Candreva scoret 6 seriemål i fjor for Lazio, og kan være en solid viktig spiller for dette Lazio-laget i år også. De to sammen kan bli utrolig god i denne sesongen. Felipe Anderson blir også en viktig spiller for Lazio denne sesongen, og han er en spiller som kan bidra denne sesongen, utrolig god signering av dette Laziolaget.

Miroslav Klose i fjor var en god spiss for dette Laziolaget. Miroslav Klose scoret 15 seriemål i fjor for Lazio. Han er en utrolig god spiss, og har scoret utrolig mange landslagsmål for Tyskland. Han er en spiller fremdeles å regne med på det tyskelandslaget. Sergio Floccari scoret 5 seriemål i fjor for Lazio. Han må nok score litt flere om Lazio skal komme oppover på tabellen, men det klarer han nok for Lazio.

Spillere inn: Perea, Novaretti, Felipe Anderson, Vinicius, Biglia, Elez
Spillere ut: Foggia, Diakite, Mendicino, Berardi, Zarate, Crescenzi

Lazio

Share