6. Hamburg

Hamburg hadde noen kamper der i fjor der de fikk skikkelig juling sånn mot Bayern München der de tapte hele 9-2. Hamburg endte i fjor som nummer 7 i Bundesligaen. Torsten Fink er hovedtrener for Hamburg. Han har vært manager for Hamburg i to år nå. I fjor gjorde Hamburg og Torsten Fink egentlig en utrolig god sesong. De endte opp som nummer 7 i serien. Men de gikk på noen store nederlag av og til.

Keeperplassen til Hamburg blir spennende å følge i år. Rene Adler var soleklar førstekeeper i år, og er vel også det dette året. Men de har også tre andre keepere Hamburg. Jaroslav Drogny spilte to seriekamper i fjor for Hamburg. Samtidig har han skrevet under på en 2 årskontrakt med Hamburg. Tom Mickel og Sven Neuhaus må vel kjempe om å blir tredjekeeper og fjerdekeeper, men de kan nok ta opp jakten på å prøve å bli andrekeeper også. Men det blir nok lettere for Tom Mickel som bare er 23 år gammel og som har mange gode keeperår foran seg igjen.

Forsvarsposisjonen kan jo bli litt interessant for Hamburg sin del. Lasse Sobiech inn fra Borussia Dortmund, samtidig ha de fått lov å låne Johan Djourou fra Arsenal. Jeffrey Bruma har dratt til PSV. Heiko Westermann blir nok en utrolig viktig spiller for Hamburg denne sesongen, scoret 3 seriemål i fjor fra forsvarsposisjonen sin og kan fort gjøre det samme dette året igjen.

Midtbanen er vel den mest sentrale spilleren Rafael van der Vaart. Han er en utrolig viktig spiller for Hamburg. Spilte i Hamburg før han dro til Tottenham, der han hadde noen gode år som fotballspiller, men samtidig en del skader. Per Ciljan Skjelbred løsnet det litt mer for i fjor. Han fikk spille en del seriekamper for Hamburg. Spilte vel 17-18 seriekamper for Hamburg i fjor og var en viktig spiller i mange av kampene til Hamburg. Men han har mange gode midtbanespillere å kjempe med på midtbanen. Spillere som Petr Jiracek, Tolgay Arslan kan ble de spillerne han må kjempe om å komme seg innpå laget for fullt.

Angrepsrekken til Hamburg har blitt litt svekket siden Heung-Min Son har dratt til Bayer Leverkusen for å være spiss sammen med Stefan Kiessling. Artjoms Rudnevs scoret 12 seriemål i fjor for Hamburg å blir nok en utrolig viktig spiller for Hamburg denne sesongen.

Spillere inn: Lasse Sobiech, Johan Djourou, Jacques Zoua Daogari

Spillere ut: Jeffrey Bruma, Muhamed Besic, Janek Sternberg, Jacopo Sala, Heung-Min Son, Marcus Berg

Hamburg SV

Share